Image

Cruquius 1.3F | Royale stadswoningen

3 royale stadswoningen met stadstuin (verkocht)

Cruquius 1.3F, aan de Entrepothaven, is onlangs opgeleverd. In dit prachtige gebouw zijn drie stadswoningen te koop die liggen aan het groene binnenhof.


 Image

Royaal wonen op een unieke plek

De stadswoningen hebben twee woonlagen met een breedte van ongeveer 5,10 meter en een diepte van ongeveer 14,7 meter. Op de begane grond, aan het privé-terras, ligt de living met open keuken. Wat direct in het oog springt, is de fraaie verdiepingshoogte van de begane grond van ongeveer 3 meter. Hierdoor heb je optimaal uitzicht naar buiten en een mooie lichtinval. Met een steektrap kom je boven op de slaapverdieping. Hier heb je drie slaapkamers, een berging met aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger, een apart toilet en twee badkamers. Daarnaast heb je nog een separate berging in de parkeerkelder van minimaal 5 m². En kun je gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenstalling.


 Image

Luxe afwerking

Bouwnummers 1.3.96 en 1.3.97 hebben de luxe van een en-suite badkamer aan de masterbedroom. De grote badkamer in alle drie de stadswoningen is overigens zeer luxe en compleet ingericht met een inloopdouche, ligbad, wastafel en toilet. De tweede badkamer, bij slaapkamer 2 en 3, is uitgevoerd met een inloopdouche en wastafel. De keuken is casco, zodat je deze volledig naar je eigen smaak en budget kunt uitkiezen na de oplevering.

De stadswoning is aangesloten op een collectieve WKO-installatie, wat betekent dat er vloerverwarming ligt in de volledige woning en dat je je woning tijdens de warme zomermaanden via de vloer kunt koelen. De vloeren zijn overigens uitgevoerd als zwevende dekvloeren.


 Image

 Image

Fraaie architectuur

Het gerenommeerde architectenbureau Arons & Gelauff uit Amsterdam maakte het ontwerp van Cruquius 1.3. De architectuur verwijst naar het maritieme en industriële verleden van Cruquius. Dan denk je misschien al snel aan zware, bruine bakstenen, maar de architect wilde juist gebouwen ontwerpen die licht en expressief zijn. En die bovendien passen bij de rest van het nieuwe Cruquius. Het resultaat mag er zijn! Vooral de karakteristieke ‘sheddaken’ geven de gebouwen een unieke en high end uitstraling. Die zaagtandvorm, die je van oude fabrieken kent, zie je al vanuit de verte pronken.


 Image

Heerlijk buiten leven

De stadswoningen hebben een privé-terras aan het groene binnenhof. Je geniet dus niet alleen van je eigen terras, maar ook van het gemeenschappelijke groen. De vaste plantenbakken op de privé-terrassen worden overigens door de VvE onderhouden, dus daar heb je gemak van. De terrassen van bouwnummers 1.3.96 en 1.3.97 zijn ongeveer 20 m² en het terras van bouwnummer 1.3.98 gaat volledig de hoek om, dus die is een stuk groter, namelijk zo’n 62 m².

Parkeren onder het gebouw

In de parkeergarage van Cruquius 1.3 is per stadswoning één stallingplaats gereserveerd. Afhankelijk van de beschikbaarheid kun je optioneel een tweede parkeerplaats kopen of huren. De v.o.n.-prijs van een stallingsplaats is € 45.000,- v.o.n. Mocht je een elektrische laadpaal wensen, dan kan deze via de VvE worden aangevraagd.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven