Image

Cruquius 2.3 Berkhout

Cruquius 2.3 Berkhout, een ontwerp van KCAP Architects & Planners, is een krachtig statement aan de kade. De gebouwen hebben een hoogwaardige uitstraling dankzij een robuuste baksteen en gevels met deels terug liggend metselwerk. Daarnaast heeft de architect voor de plint gekozen voor diepe neggen met geanodiseerde aluminium gevelbeplating. De vrije sector huurappartementen liggen in twee van de vijf gebouwen. Meer informatie lees je op deze pagina.


 Image

 Image

Unieke plek

Cruquius 2.3 ligt aan het Amsterdam Rijnkanaal. Het is een unieke plek aan het water, met een geweldig uitzicht. Je geniet hier van het ontspannen leven op Cruquiuseiland, met alles in de buurt. Denk aan horeca, een supermarkt, medische zorg en een sportschool, waar je gemakkelijk naartoe loopt.

Cruquius ligt in het Oostelijk Havengebied: Binnen de ring van Amsterdam, aan de stadskant van het IJ. Het is uitstekend te bereiken. Openbaar vervoer vind je om de hoek en met de auto ben je zo op de snelweg. Bovendien woon je hier vlakbij de Indische buurt met de gezellige drukte van de Javastraat en de Dappermarkt. Maar ook het groen van het Flevopark is op jog-afstand. Met de fiets ben je zo in de natuur van Waterland of in het centrum van Amsterdam. Een ideale plek dus.


 Image

5 gebouwen in waaiervorm

Cruquius 2.3 bestaat uit vijf gebouwen en biedt een mix van koop- en huurappartementen en commerciële ruimten. De gebouwen zijn in waaiervorm ontworpen rond een autovrij binnengebied, waardoor optimaal zicht op het water is gecreëerd. Naast mooie bestrating en stijlvolle entrees wordt het een mooie groene woonplek met drie pleinen. Er is dus alle ruimte om te ontspannen en te spelen.

De vrije sector huurappartementen liggen in de gebouwen A en C. De appartementen in de gebouwen B en D zijn verkocht en de appartementen in gebouw E zijn sociale huurwoningen.


 Image

 Image

 Image

44 vrije sector huurwoningen

De vrije sector huurappartementen in Cruquius 2.3 zijn 2-, 3- en 4-kamerappartementen. In gebouw A heb je keuze uit 25 appartementen die in woonoppervlakte variëren van circa 50 tot 93 m2 en de 19 appartementen in gebouw C variëren van circa 54 tot 129 m2.

Onder de gebouwen komt een parkeergarage met 16 parkeerplaatsen die te huur worden aangeboden. Je rijdt de garage in via de Hijskraanstraat. Vanuit de garage kun je binnendoor met de lift naar jouw woonverdieping. Je kunt je fiets kwijt in een van de twee gemeenschappelijke fietsenstallingen.

Luxe, compleet afgewerkt

De huurappartementen in Cruquius 2.3 zijn luxe afgewerkt, met een keuken van Bruynzeel, sanitair van Villeroy & Boch, vloerverwarming (en koeling), stompe binnendeuren en sausklare wanden. Bovendien hebben alle appartementen een uitkragend balkon. De appartementen op de begane grond in blok C hebben een privé-terras in de binnentuin.


 Image

Planning

Cruquius 2.3 Berkhout is in aanbouw. De gebouwen met huurappartementen worden naar verwachting in in de tweede helft van dit jaar opgeleverd. Naar verwachting start de verhuur in het tweede kwartaal van 2023.

Schrijf je in

Heb je interesse in een huurappartement in Cruquius 2.3 Berkhout? Schrijf je dan in de voor de exclusieve inschrijflijst van Berkhout. Dan hoor je als eerste het volgende nieuws over dit fraaie gebouw. Bijvoorbeeld als de verhuur van start gaat.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven