Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 cruquius 1.3 E en F start verkoop

Binnenkort in de verhuur

Ben jij op zoek naar een huurwoning in Cruquius? De komende jaren zullen er tal van woningen in Cruquius worden gebouwd. Benieuwd welke projecten op de planning staan? Dat zie je hier!


 cruquius 2.1 A amsterdam-oost koopappartement huurappartement koophuis koopwoning stadswoning

Cruquius 2.1 A:

Je hebt straks altijd een prachtige plek op je eigen terras in Cruquius 2.1 A. Het markante gebouw ligt aan het water in de binnenbocht van Cruquius – de leukste nieuwe woon-werkbuurt van Amsterdam. Dankzij de terrasbouw hebben alle appartementen een mooie buitenruimte. Cruquius 2.1 A staat voor overvloed aan licht en een geweldig uitzicht. En dat op 15 minuten fietsen van hartje centrum.

  • Type: vrije sector huurwoningen
  • Status: bouw gestart
  • Start verhuur: 2020
  • Oplevering: 2020

HOUD MIJ OP DE HOOGTE


 cruquius 1.3 E en F start verkoop

Cruquius 1.3 H:

Cruquius 1.3 bestaat uit vier imposante L-vormige gebouwen. De woningen zijn heerlijk licht dankzij de grote raampartijen. Bovendien hebben alle woningen een fijne en zonnige buitenruimte en kun je in de meeste gevallen genieten van een schitterend uitzicht op de Entrepothaven. Aan de waterkant ligt Cruquius 1.3 direct aan de gezellige boardwalk. Die brengt je zo naar de Harbour Club of de andere kant op richting het Amsterdam-Rijnkanaal. Landinwaarts ligt op loopafstand het historische hart van Cruquius met de natuurspeelplaats en lekkere terrasjes.

  • Status: in ontwikkeling
  • Start verhuur: 2021

HOUD MIJ OP DE HOOGTE


 Image

 Image

Cruquius 1.4:

Rond The Harbour Club komt een mix van functies en stijlen naar ontwerp van LEVS architecten; The Harbour Club blijft behouden en krijgt een nieuw voorplein en terras die aansluiten op de openbare promenade langs de kade. Op de onderste drie lagen aan de Cruquiusweg komt een volledig geluidsdichte evenementenlocatie.

De woningen en bedrijfsruimtes zijn ontworpen als gestapelde ruimtes: Ze roepen beelden op van de oude industriële haven met zijn pakhuizen. Iconisch zijn drie oude wijnsilo’s van staal die worden teruggeplaatst in een groen daklandschap. Deze historische ‘relicten’ krijgen een nieuwe functie als woning.

  • Programma: vrije sector huurwoningen
  • Status: in ontwikkeling
  • Start verhuur: 2020/2021
  • Oplevering: 2021/2022

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven