Image

5x voordelen van nieuwbouw

Nieuwbouw heeft veel voordelen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het comfort van die heerlijke vloerverwarming. Of dat je appartement helemaal naar eigen smaak is ingericht. Fijn toch? We hebben de belangrijkste voordelen van nieuwbouw voor je op een rijtje gezet.

#1 Alles is fris en nieuw

Wie kent de geur van nieuw niet? Heerlijk! Een grote schoonmaakbeurt in het huis is niet nodig en je hebt ook niet te maken met de lelijke tegels van de vorige bewoner. Alles is fris, schoon en onbeschreven.

#2 Onderhoudsvriendelijk

Omdat alles zo fris en nieuw is, heeft je woning de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Toch iets wat niet helemaal goed zit? Je hebt nog garantie! Dat scheelt een hoop zorgen en geregel. Bonus: minder onderhoud betekent minder kosten!

#3 De keuze is reuze

Als allereerste bewoner van de woning maak jij je eigen keuzes over de woning. Hoe gaat de indeling eruitzien? Wat voor keuken kom erin? Welke kleur tegels vind ik mooi in de badkamer? Het is allemaal aan jou om dat te bepalen.

 Image

#4 Duurzaam en groen

Nieuwbouwwoningen voldoen aan de laatste moderne duurzaamheidsnormen. Je draagt zo je eigen steentje bij aan het verbeteren van het klimaat en er is bijvoorbeeld geen gedoe met een té warme of té koude ruimte, want je appartement is perfect geïsoleerd. Nog een keer bonus: de energiekosten zijn hierdoor relatief laag.

#5 Helemaal comfortabel

Er zijn bepaalde bouwnormen waar een woning tegenwoordig aan moet voldoen. Dit geldt voor de luchtkwaliteit in de woning, de plafonds moeten een bepaalde hoogte hebben, de verschillende ruimtes moeten een minimale oppervlakte hebben en nog veel meer; ze moeten allemaal voldoen aan de moderne eisen. Die bouwnormen zijn er niet voor niets, want hiermee creëer je het perfect klimaat in je woning. Je zit er met een nieuwbouwwoning dus lekker comfortabel bij.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Oja, volg je ons al op Instagram en Facebook? Snel doen!

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven