Image

Nieuws: binnenkort start verkoop Cruquius 2.2 Sigma

Met haar eigen identiteit is Cruquius uniek. Hier woon je binnen de ring van Amsterdam op een plek waar nieuw gebouwd wordt met respect voor wat oud is. Cruquius 2.2 Sigma ligt om de hoek van de natuurspeelplaats die wordt omringd door conceptstores en horeca met terrassen. Een heel bijzondere plek, waar de stad even heel ver weg lijkt. Al is het tegendeel waar. Met 10 minuten fietsen bevind je je al in hartje Amsterdam.

Living the good life

Op de top van de oude Sigmafabriek (gebouw A) komen twee compleet nieuwe woonlagen waar ruimte is voor 10 appartementen in drie verschillende types. Qua stijl uiteraard passend bij het monumentale pand met grote, hoge ramen voorzien van slanke roedes. De appartementen zijn circa 70, 80 en 129m² inclusief twee slaapkamers en een loggia van 8 of 9 m². De loggia’s zijn gelegen op het noorden of zuiden. Met terrassen aan alle kanten en enorme ramen die je uitzicht geven over het gebied, de haven en de stad, heb je hier zonder twijfel iets heel bijzonders in handen.

Jouw zonnige hotspot met waterzicht

In de zuidelijke C-toren komen 12 prachtige koopappartementen van 93 of 96 m². De appartementen zijn modern, maar refereren in architectuurstijl wel aan de oude gebouwen in de omgeving. Bij thuiskomst parkeer je je auto op de stallingsplaats onder het gebouw of je loopt via de hoofdentree naar binnen. Op de begane grond tref je de bergingen. Neem de trap of lift naar jouw verdieping en geniet van wonen op deze schitterende plek met uitzicht over het water. Doordat er op elke verdieping slechts 2 appartementen komen, heb je altijd vrij zicht. Alle appartementen hebben twee ruime slaapkamers met openslaande deuren, voorzien van Frans balkon. Wakker worden en gelijk jouw Amsterdam opsnuiven. Zin in de zon? De grote inpandige terrassen liggen op het zuiden.

Inspiratie van de architect

In de webserie ‘Inspiratie van de architect’ vertellen de architecten achter Cruquius alles over hun inspiratie voor dit project. In deze aflevering spreken we met Harry Abels van Cruquius 2.2. “In Cruquius kom je terecht op een plek met een rijke Amsterdamse geschiedenis. Het is een plek met karakter. Een plek met kloten, zou je kunnen zeggen. Hier voel je de geschiedenis van werken in de stad en leven in de stad”

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven