Image

Een zomerse dag op Cruquiuseiland

Als de zon schijnt is het nóg leuker op Cruquiuseiland. Zo werd er de afgelopen weken dan ook zichtbaar genoten van het lekkere weer. Niet alleen bewoners van Cruquius genieten dan van de ontspannen eilandsfeer, ook uit andere wijken en het centrum komen mensen naar Cruquius.

Dat water een belangrijke rol speelt op Cruquius wordt met dit lekkere weer nog duidelijker. Je ziet bootjes varen op de Nieuwevaart, mensen zonnebaden en picknicken op de boardwalk en suppers in de Entrepothaven.

Niet alleen op en langs het water is het genieten. Ook op de terrassen is het goed toeven. Op het terras van brouwwerf Krux wordt de dorst gelest met een lekker biertje. Kinderen gaan gewoon mee, die spelen in de natuurspeeltuin naast het terras. “Papa, mag ik bij de buren in het opblaasbadje?”, vraagt een van de kinderen. “Als je het even vraagt, mag dat vast wel”, antwoord de jonge vader. En zo geniet iedereen op Cruquius van het heerlijke zomerweer.

Ben je benieuwd hoe een zomerse dag op stadseiland Cruquius eruitziet? Kijk dan mee naar deze fijne zomerfoto’s!


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Lijkt het jou ook leuk om te wonen in Cruquius? Bekijk de woningzoeker voor het beschikbare aanbod. Niets missen? Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven