Image

Feest voor de bewoners van Berkhout

De bewoners van gebouw Berkhout in Cruquius hadden vorige week iets te vieren: de start bouw van Berkhout! Om dit te vieren kwamen de kopers van alle woningen in het Ketelhuis (Amvest Studio) en op de locatie van Berkhout bij elkaar.

Op vrijdag 20 mei waren de toekomstige bewoners van Berkhout aanwezig om te vieren dat de bouw van het gebouw is gestart. Ondanks dat het met bakken uit de hemel viel, heerste er een feestelijke stemming. De bewoners werden in Amvest Studio ontvangen met een drankje en een hapje. Alle bewoners kregen een naamplaatje op met het bouwnummer waar zij gaan wonen. Zo kon je makkelijk je nieuwe buur vinden, een goed moment voor een eerste kennismaking. Ontwikkelingsmanager Pieter-Jan Kuijs (Amvest) sprak de bewoners nog kort toe, waarna er gezamenlijk geproost werd.

Hierna bezochten de kopers het bouwterrein om Berkhout van dichterbij te kunnen zien. Terugkerend bij Amvest Studio, was het tijd voor de borrel. De adviseurs van het project, de makelaars van Sense Vastgoed en aannemer Slokker Bouwgroep waren aanwezig.

Bekijk hieronder de foto’s van deze dag.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image
close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven