Image

Het hoogste punt van de Townhouses is bereikt!

Vorige week was het feest op Cruquiuseiland, want het hoogste punt van de Townhouses is bereikt. Om dit te vieren kwamen de kopers van alle Townhouses bij elkaar.

Op woensdag 11 mei waren de toekomstige bewoners van de Townhouses aanwezig op de viering van het hoogste punt van de Townhouses Blok 2. Er is gestart met een kort woordje vanuit de ontwikkelingsmanager Laura van der Sluijs (Amvest), waarna gezamenlijk geproost werd.

Na een loting was bouwnummer 22 de gelukkige die een symbolische eerste steen mocht leggen bij de Townhouses. Daarnaast was het mogelijk om, met inachtneming van de veiligheidsregels van het terrein, de Townhouses van wat dichterbij bekijken. Terugkerend bij de Amvest Studio, was het tijd voor de borrel. Alle bewoners kregen een naamplaatje op met het bouwnummer waar zij gaan wonen. Zo kon je makkelijk je nieuwe buur vinden, een goed moment om even kennis te maken. Ook Peter Defesche, architect van de Townhouses, de makelaars van Sense Vastgoed en aannemer NewBouw waren aanwezig, zodat kopers hun brandende vragen konden stellen.

Bekijk hieronder de foto’s van deze dag.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image
close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven