Image

Terugblik op een bijzonder jaar op Cruquius: hoogtepunten van 2023

Het is tijd om terug te blikken op een fantastisch jaar vol ontwikkelingen op Cruquius. Van media-aandacht voor het gebied tot sleuteloverdrachten: laten we een duik nemen in de hoogtepunten van dit jaar!


 Image

 Image

 Image

Cruquius in de krant

Het Parool besteedde aandacht aan de architecturale metamorfose van Cruquius, met bijzondere lof voor de wijnsilo’s. Deze iconische objecten, die ooit een rol speelden in de wijnhandel, zijn getransformeerd in spectaculaire woonruimtes met 360 graden uitzicht. Het is volgens de mediagigant een bewijs van de creativiteit en visie die ten grondslag ligt aan de ontwikkeling van Cruquius.

Lees het artikel van Het Parool over Cruquius

Lees het artikel van Het Parool over de wijnsilo’s


 Image

 Image

 Image

Wijnsilo’s op tv

De wijnsilo’s stalen de show in ‘The Interior Project VIPS’. Deze unieke wijnsilo’s, gekenmerkt door hun ongeëvenaarde panoramische uitzichten en luxe sfeer, kregen een complete make-over. Deelnemers kregen de uitdaging om potentiële kopers te laten zien wat de mogelijkheden zijn van de living met ronde vormen.  Deze uitzending benadrukte niet alleen de veelzijdigheid van de silo’s, maar toonde ook het enorme potentieel van Cruquius als een hub voor modern stadsleven.

Lees meer over de tv-uitzending


 Image

 Image

 Image

Enthousiaste bewoners

Diverse bewoners en ondernemers van Cruquius deelden hun persoonlijk verhaal hoe ze wonen op Cruquiuseiland, waarom ze kozen voor deze woonplek en hoe ze de community ervaren. Of het nu de stadsdynamiek of de eilandrust is, elk verhaal onderstreept de unieke aantrekkelijkheid van Cruquius. BOntdek deze inspirerende verhalen op onze blogpagina.

Lees alle interviews met onze bewoners


 Image

 Image

 Image

Sleuteloverdracht Berkhout

Een ander mijlpaal in 2023 was de start van de verhuur en de oplevering van gebouwen A en C in Cruquius 2.3 Berkhout. De sleuteloverdracht aan de nieuwe huurders liep voorspoedig en was een feestelijke moment. Wij wensen alle nieuwe én huidige bewoners heel veel woonplezier in het nieuwe jaar! Wil je ook op Cruquius wonen?

Lees meer over ons huidige aanbod

Lees meer over ons toekomstige aanbod

Wij zijn dankbaar voor een jaar vol verhalen en kijken vol verwachting uit naar wat de toekomst brengt. Lijkt het jou ook heerlijk om in Cruquius te wonen? Je vindt hier een overzicht van het beschikbare woonaanbod. Niets missen? Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox. Waar je ook bent.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven