Image

Inschrijven voor een huurappartement: hoe werkt dat?

Je kunt jezelf via de woningzoeker op onze website inschrijven voor een huurappartement in Berkhout. Wil je graag weten hoe dit werkt? In dit artikel leggen we het graag stap voor stap uit.

Op de projectpagina van Berkhout vind je een link naar de woningzoeker van Berkhout. Als je daarop klikt, krijg je een overzicht per woonlaag van alle appartementen in gebouw A én gebouw C, hun specificaties en huurprijzen. Je kunt dan filteren op je voorkeuren, zoals prijs, aantal kamers en oppervlakte van het appartement. Alleen de appartementen die voldoen aan jouw wensen worden dan groen gemarkeerd.

Als je op een appartement klikt, krijg je alle informatie over dat appartement te zien aan de rechterkant van je scherm. Daar staat bijvoorbeeld hoeveel de huurprijs, het aantal vierkante meters en de locatie. Je kunt ook de plattegrond van het appartement bekijken door op de link ‘bekijk en print de plattegrond’ te klikken. Deze pdf toont de plattegrond van het appartement, inclusief eventuele balkons of terrassen en de kerninformatie. Je kunt deze pdf eenvoudig opslaan of uitprinten.

Aanmelden

Heb je een appartement gevonden dat je leuk vindt? Dan kan je je aanmelden. Dit doe je zo:

  1. Klik op de link ‘ik wil deze woning’ als je een bouwnummer hebt gekozen. Dan ga je naar het Woningdossier van OSRE.
  2. Er verschijnt een loginvenster. Log in, of maak een account aan en start met het invullen van je gegevens. Bovendien moet je diverse bestanden uploaden, zoals een kopie van je paspoort en een werkgeversverklaring. Pas als je je inschrijving hebt voltooid, kan de makelaar een woning aan je toewijzen.
  3. De makelaar neemt contact met je op als je in aanmerking komt voor een van de bouwnummers waarnaar je voorkeur uitgaat.

Een tip: maak een lijst van meerdere appartementen die je leuk vindt. Zo heb je meer kans om een appartement te vinden dat bij jou past.


 Image

Over Berkhout

Cruquius 2.3 Berkhout ligt aan het Amsterdam Rijnkanaal. Het is een unieke plek aan het water, met een geweldig uitzicht. Je geniet hier van het ontspannen leven op Cruquiuseiland, met alles in de buurt. Denk aan horeca, een supermarkt, medische zorg en een sportschool, waar je gemakkelijk naartoe loopt.

De vrije sector huurappartementen, allen 2-, 3- en 4-kamerappartementen, liggen in de gebouwen A en C. In gebouw A heb je keuze uit 25 appartementen die in woonoppervlakte variëren van circa 50 tot 93 m2 en de 19 appartementen in gebouw C variëren van circa 54 tot 129 m2. De huurappartementen in Cruquius 2.3 zijn luxe afgewerkt, met een keuken van Bruynzeel, sanitair van Villeroy & Boch, vloerverwarming (en koeling), stompe binnendeuren en behangklare wanden.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven