Image

It’s a lifestyle: co-living op Cruquiuseiland

“We’re social beings – we’re really not meant to live alone.” Een citaat dat nooit eerder zoveel heeft betekend als in deze tijd. Niet gek dat co-living een nieuwe trend is geworden. Op Cruquiuseiland in Amsterdam heb je keuze uit twee gebouwen met co-living huurappartementen: Cruquius 2.2C en 2Peer.

Wat is Co-living

Duurzaamheid, betaalbaarheid, City life, community; alles komt samen in het woonconcept co-living. En het is meer dan een woning delen. Je deelt ruimten, diensten, netwerken en je maakt onderdeel uit van een community. Dit maakt het leven niet alleen gezelliger, maar ook makkelijker.

De onlinewereld wordt steeds groter, we zijn op zoek naar verbondenheid en we verlangen naar contact. Mensen voelen zich vaker eenzaam, de huizenprijzen stijgen, de ruimte in de stad is schaars en de bereidheid om te delen is groot. Dat co-living daardoor upcoming is, is dus niet zo gek.

De voordelen van co-living

Leuk dat delen, maar wat zijn de voordelen nou precies? Nou, dat zijn er nogal wat! Om te beginnen zijn alle kosten overzichtelijk. Alle voorzieningen zijn in de huurprijs verwerkt. En, omdat je de voorzieningen deelt, vallen deze kosten lager uit dan als je ze alleen zou moeten ophoesten. Daarnaast leg je gemakkelijk contact met nieuwe buren en ontstaan er nieuwe vriendschappen in de community. En, niet onbelangrijk, het woonconcept is duurzaam. Het samen delen van ruimten betekent automatisch dat je ook samen producten deelt. Met elkaar hoef je minder weg te gooien, je draagt je steentje bij aan de milieubelasting.


 Image

 Image

 Image

Cruquius en Co-living

Op het gezellige stadseiland Cruquius is co-living inmiddels een begrip geworden. In de splinternieuwe gebouwen Cruquius 2.2C en 2Peer kun je samen huren met een vriend, familie of collega. Het concept is fijn, maar ook de plek is een ideale woonomgeving. In Cruquius ben je omringt door water en geniet je van een ontspannen eilandleven. Heerlijk hoe iedereen zich bij lekker weer verzameld op en rondom de boardwalk aan de Entrepothaven. Ook vind je in de nieuwe wijk en in de buurt leukste hotspots. En wil je naar het centrum van Amsterdam? In slechts 10 minuten fietsen sta je in hartje centrum!

Voor alle huurders van Cruquius is er naast je eigen appartement ook de gemeenschappelijke woonkamer Livvin. Een grote, sfeervolle woonkamer met een flinke keuken en een lange lees- c.q. eettafel en hoekjes om te loungen of even rustig te werken.

De Livvin woonkamer ligt midden in de wijk. Hier vind je de enthousiaste en betrokken community manager van het Cruquius gebied, kun je een bakje koffie doen, werken of deelnemen aan een van de activiteiten. Via de Spaceflow app kun je digitaal deelnemen aan de community Cruquius, maar ook contact zoeken met de beheerder voor vragen over je woning.

Meer info over co-living op Cruquiuseiland lees je hier.


 Image

 Image

 Image

Cruquius 2.2C

Het gebouw Cruquius 2.2C is kleinschalig met slechts 18 co-living appartementen. Het gebouw ligt op een dynamische plek, op het voormalige Sigma terrein. De industriële Sigma-verffabriek en Huisje Insulinde met het pompengebouw en het ketelhuis vormen samen het levendige hart van Cruquius.

In Cruquius 2.2C huur je met een vriend, familie of collega. Samen sluit je 1 huurcontract af. De huurprijzen zijn vanaf circa €795,- per persoon per maand (€1.590,- per appartement). Dit is inclusief vloerafwerking. Hierin hoef je dus niet te investeren! De servicekosten zijn € 75,- per maand die je samen deelt met je huisgenoot.

MEER WETEN OVER HUREN IN CRUQUIUS 2.2C


 Image

 Image

 Image

2Peer

Door de opvallende vorm valt gebouw 2Peer gelijk op als je in Cruquius bent! Het gebouw bestaat uit 23 luxe co-living appartementen van 70 tot 105 m2 voor 2 tot 3 personen. Je leeft samen met 1 of 2 huisgenoten. 2Peer is een innovatief woonconcept waarbij co-living samen komt met privacy, luxe en design.

In 2Peer zijn de appartementen gemeubileerd. De all-in huurprijzen zijn vanaf €995,- per persoon.

MEER WETEN OVER HUREN IN 2PEER

Lijkt het jou ook leuk om te huren in Cruquius? Je vindt hier een overzicht van het beschikbare huuraanbod. Niets missen? Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven