ems training nexxt gym cruquius

“EMS is de perfecte training om fitter en sterker te worden.”

Heb je weinig tijd en voel je je niet helemaal thuis in een sportschool? Dan ben je bij het onlangs geopende NEXXT GYM aan het juiste adres. Hier volg je exclusieve EMS sporttrainingen: met behulp van elektroden worden in slechts 20 minuten alle grote spiergroepen tegelijkertijd intensief getraind. Wij spraken met eigenaar Edmund Meijer. “20 minuten EMS Training is genoeg om tot 550 kcal te verbranden.”

Edmund Meijer is salesmanager tijdens kantooruren, maar in de avonduren is hij altijd in beweging. Judoën, fitnessen en crossfit… Er zijn weinig sporten die Edmund niet op hoog niveau heeft beoefend. Zijn jarenlange ambitie was het openen van een eigen sportschool. Met NEXXT GYM is deze droom in vervulling gegaan.

Speciaal pak

NEXXT GYM biedt exclusieve EMS (= Electro Muscle Stimulation) sporttrainingen. Je trekt tijdens een EMS training een speciaal pak aan die elektroden naar je spiergroepen stuurt. Deze impulsen zorgen voor een extra krachtige spierspanning bij de acht grootste spiergroepen. In slechts 20 minuten kun je resultaten bereiken waar je in een conventionele sportschool 2-3 uur voor nodig hebt. Het is aantoonbaar bewezen dat sportprestaties verbeteren door EMS

Edmund: “De effectiviteit van EMS wordt door verschillende wetenschappelijke studies onderschreven. Je kunt in korte tijd veel sterker worden en zelfs afvallen. 20 minuten EMS Training is genoeg om tot 550 kcal te verbranden. We bespreken graag vooraf je persoonlijke doelstellingen met je door, zodat we dit kunnen monitoren. Zo hebben we lichaamsanalyse weegschaal waarmee de lichaamssamenstelling kan worden bepaald zoals vet- en spiermassa en lichaamswater. Via de app kun je je progressie bijhouden én geeft het voedingsadviezen

 ems training nexxt gym cruquius

Goede match

Wat NEXXT GYM zo’n goede match maakt met Cruquius? “Op Cruquius wonen veel werkende mensen die weinig tijd hebben, maar wel veel vanuit huis werken”, vertelt Edmund. “EMS is de perfecte training om even tussendoor op een werkdag op te pakken. Je wordt persoonlijk begeleid door een gekwalificeerde coach én kunt ook met zijn tweeën komen. In de praktijk merk ik dat stellen het leuk vinden om samen te trainen. ”

Hoewel de deuren van NEXXT GYM pas net zijn geopend, is Edmund erg te spreken over het gebied. “Ik ben lang op zoek geweest naar de juiste locatie voor NEXXT GYM, maar de energie die in het gebied heerst, was doorslaggevend”, aldus Edmund. “De architectuur van de gebouwen in combinatie met de historische elementen, maken het gebied echt bijzonder. Cruquius heeft de allure van een grote stad, maar is ondanks dat toch erg gezellig. De gemeenschappelijke binnentuinen geven een warm gevoel. Je hebt niet het gevoel dat je in Amsterdam bent en toch is de stad dichtbij.”

Wil je ook een EMS sporttraining volgen? Je kunt online een afspraak inplannen via nexxtgym.nl – een proefles is gratis. NEXXT GYM is te vinden aan Hijskraanstraat 3.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven