cruquius open dag cruquius local

Start verkoop Cruquius 1.3 E & F en Open Dag Cruquius

Nu we de vakantie achter ons hebben gelaten, is het weer tijd om vooruit te kijken. En wat een mooie toekomstplannen hebben we in het vooruitzicht! Zo is op donderdag 12 september de start verkoop van Cruquius 1.3 E en F. Ook vertellen we je graag alvast meer over het unieke penthouse op de oude Sigma fabriek. 

 cruquius 1.3 E en F start verkoop

Start verkoop Cruquius 1.3 E & F

Cruquius 1.3 bestaat uit vier imposante L-vormige gebouwen. De woningen zijn heerlijk licht dankzij de grote raampartijen. Bovendien hebben alle woningen een fijne en zonnige buitenruimte en kun je in de meeste gevallen genieten van een schitterend uitzicht op de Entrepothaven. Aan de waterkant ligt Cruquius 1.3 direct aan de gezellige boardwalk. Die brengt je zo naar de Harbour Club of de andere kant op richting het Amsterdam-Rijnkanaal. Landinwaarts ligt op loopafstand het historische hart van Cruquius met de natuurspeelplaats en lekkere terrasjes.


 cruquius 1.3 E en F start verkoop

 

 

Cruquius 1.3 E en F bestaan uit stadswoningen, 2-, 3-, 4- en 5- kamerappartementen en semi- penthouses en penthouses. Variërend van circa 60 tot maar liefst circa 225 m2 met 50 jaar afgekochte erfpacht, luxe keuken en badkamer en nog zoveel meer.

Geïnteresseerd? Kom naar de Open Dag op donderdag 12 september tussen 17.00- 20.00 uur bij Cruquius Local.


 cruquius 2.2 sigma penthouse

Cruquius Sigma 2.2 A penthouse

Op de top van de oude Sigmafabriek komen twee compleet nieuwe woonlagen met een prachtig penthouse op de vijfde verdieping van ca. 243 m2. Deze woning is luxe, vrij indeelbaar en gelegen op eigen grond. Qua stijl uiteraard passend bij het monumentale pand. Met terrassen aan alle kanten en enorme ramen die je uitzicht geven over het gebied, de haven en de stad, is dit met recht een bijzondere plek te noemen.

De indeling is gemaakt voor een luxe, bourgondische leefstijl. Ligt de indeling dan vast? Nee, zoals je van een penthouse in dit hoge segment mag verwachten, denken wij graag met je mee om tot een voor jou optimale indeling te komen.

Binnenkort starten we met de verkoop van het penthouse op de 5e verdieping. Schrijf jezelf in voor de nieuwsbrief om niets te missen.


 cruquius 2.2 f stadswoning amsterdam-oost

 cruquius 2.2 f stadswoning amsterdam-oost

Cruquius 2.2 F: royale stadswoningen

an de Nieuwevaartkade komen 6 royale stadswoningen met geweldig dakterras op het zuiden. Hiervandaan kijk je schitterend uit over het water. Altijd vrij. Ongetwijfeld een bijzondere plek hier in Amsterdam! Met het unieke uitzicht over het water kan het niet anders dan dat de creativiteit hier gaat stromen. Weerkaatsen de warme zonnestralen aantrekkelijk op het water? Stap de deur uit, ga lekker zitten aan je picknicktafel en geniet van het verkoelende briesje afkomstig van de haven.

Koopsom vanaf circa €1.225.000 v.o.n.

Wil je meer weten over deze woningen? Neem dan gerust contact op met Eefje Voogd, telefoonnummer 020 – 30 50 560 of stel je vragen tijdens de Open Dag! 


 de loods amsterdam oost cruquius

 Image

 Image

De Loods: Unieke loftwoningen met industriëel karakter

De Loods is volledige nieuwbouw, maar met het industriële gevoel van het oude pand van Remepa uit 1959. Door de enorme woonoppervlakte ca. 155- 160 m2 en de vrijheid qua indeling kun je hier in iedere mogelijke samenstelling wonen. Van de acht woningen hebben er twee aan de havenzijde een extra praktijk- of kantoorruimte met eigen entree.


 Image

 de loods amsterdam oost cruquius

 Image

 de loods amsterdam oost cruquius

De woning is inclusief luxe greeploze keuken met kookeiland, Quooker, stoomoven en Siemens inbouwapparatuur. Ook de badkamer is van alle luxe voorzien. Bovendien beschikken de woningen over een terras op de begane grond en een dakpatio op de tweede verdieping.

Koopsommen vanaf € 1.130.000,00 v.o.n.

Wil je meer weten over deze woningen? Neem dan gerust contact op met het verkoopteam, telefoonnummer 06- 13 57 4000. Of kom naar de Open Dag!

Wil je meer weten? Kom ook naar de Open Dag op donderdag 12 september tussen 17.00 – 20.00 uur bij Cruquius Local (Metselstraat 44, Amsterdam)!

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven