cruquius 1.6

Amvest maakt in Cruquius plan voor eengezinswoningen en stadssupermarkt

Om te noteren in je agenda: investeerder en ontwikkelaar Amvest houdt op dinsdag 18 juni (van 18:00 uur tot 20:00 uur) een informatiebijeenkomst over de plannen voor een stadssupermarkt en 29 grondgebonden eengezinswoningen in het Cruquius woon- en werkgebied. De bijeenkomst vindt plaats bij Cruquius Local (Metselstraat 44, te Amsterdam).

Het nieuwe plan komt aan de Cruquiusweg tegenover bedrijvencentrum De Nieuwe Vaart, op de plek waar nu nog een tijdelijke parkeerplaats is. Het eerste schetsontwerp omvat 29 grondgebonden woningen, waarvan 6 woon/werk woningen en 23 stadswoningen. Alle woningen beschikken over een parkeerplaats.

 cruquius 1.6

Uitzicht op buurtpark & stadssupermarkt

Aan de oostkant kijken de woningen uit over het sfeervolle buurtpark van Cruquius. Aan de westkant komt een stadssupermarkt waar je terechtkunt voor je dagelijkse boodschappen. De plannen passen binnen het bestemmingsplan en daarom verwacht Amvest eind 2020 met de bouw van het project te kunnen beginnen. Heb jij interesse in dit project? Of woon je al in Cruquius en wil je graag meer weten over deze nieuwe fase? Dan verwelkomen we je graag!

In het kort:

Wat? Informatiebijeenkomst over de plannen voor een stadssupermarkt en 29 grondgebonden eengezinswoningen in het Cruquius woon- en werkgebied
Wanneer? Dinsdag 18 juni (van 18:00 uur tot 20:00 uur)
Waar? Cruquius Local, Metselstraat 44, 1019 VH te Amsterdam.

Tot dan!

Lijkt het jou ook heerlijk om in Cruquius te wonen? Je vindt hier een overzicht van het beschikbare woonaanbod. Niets missen? Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox. Waar je ook bent.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven