Image

Start verkoop Cruquius 1.3 G – dinsdag 30 oktober 2018 (18:00 – 20.00)

Pak je agenda. Dinsdag 30 oktober start de verkoop van 39 (!!) nieuwe woningen aan het water. Cruquius 1.3. Noteer het maar vast. 30 oktober vanaf 18 uur in de Oude Sigma-verffabriek aan de Cruquiusweg 102 in Amsterdam.

In deze eerste fase van 1.3 G – er volgen later nog twee fases – kun je hét plekje aan het water voor je gezin vinden of dat heerlijke 2-kamerappartement voor jezelf. De keuzevrijheid is enorm. De prijzen starten vanaf 395.000 euro.

Design Cruquius 1.3 G

Het design is van Cruquius 1.3 G is nu al iconisch te noemen: de bijzondere ‘shed-daken’ boven op de gebouwen bijvoorbeeld. Deze karakteristieke zaagtandvorm, die doet denken aan de fabriekshallen van vroeger, geeft het gebouw een eigen identiteit. Van buiten bieden de schuine daken plaats aan zonnepanelen. Binnen geeft dit een heerlijk ruimtelijk gevoel: op het hoogste punt, zijn de kamers 4,20 meter hoog!

De woningen

De woningen zijn heerlijk licht dankzij de grote raampartijen. In veel gevallen heb je een prachtig uitzicht over de Entrepothaven. Ook hebben alle woningen een fijne en vaak zonnige buitenruimte.

Op de begane grond zijn er stadswoningen van circa 146 tot 155 vierkanter meter. Op de verdiepingen daarboven zijn de 2-, 3- en 4-kamerappartementen – variërend van ongeveer 62 tot 149 vierkanter meter. Op de bovenste verdieping zijn (tweelaagse) penthouses te vinden. Er is er zelfs eentje van 266 (!!) vierkante meter.

Meer informatie?

Kom dinsdag 30 oktober naar de start verkoop van Cruquius 1.3 G. Daar zijn wij te vinden met de brochures, prijslijsten en natuurlijk delen we alle ins & outs over de inschrijfprocedure. Na de start verkoop heb je tot en met maandag 12 november a.s. de tijd om je op Cruquius.nl in te schrijven voor jouw favoriete woning. De loting zal plaatsvinden door de notaris. We zien je dan!

Geen updates missen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief van Cruquius en we houden je van alles op de hoogte!

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven