cruquius 2.1 A amsterdam-oost koopappartement huurappartement koophuis koopwoning stadswoning

De verkoop van Cruquius 2.1 A is van start!

Heb jij altijd al willen wonen aan de Entrepothaven op steenworp afstand van het bruisende centrum van Amsterdam? Cruquius 2.1 A maakt het mogelijk. De inschrijving voor deze woningen is zojuist van start gegaan. Lees in dit artikel alles over de inschrijfprocedure.

Cruquius 2.1 A

Inschrijven

De inschrijving verloopt volledig digitaal. Via de website cruqius.nl kun je een account aanmaken. Hier kan je met behulp van de woningzoeker op de website alle woningen, specificaties en prijzen zien. Je kan zoeken op elke laag en op elke oriëntatie. Ook kun je filteren op bijvoorbeeld prijs en grootte van de woning. Heb je een woning gevonden dat voldoet aan je eisen, dan kan je deze toevoegen aan je profiel door op de ster te klikken en deze dus aan te merken als favoriet. Op de website kun je ook de volgorde beheren van je voorkeuren. Deze volgorde is van belang, want op basis van je eerste voorkeur wordt door de notaris geloot.

Let op: wil je je voorkeur(en) wijzigen? Dit kan zolang je de inschrijving nog niet hebt bevestigd.

Loten

Je inschrijving met maximaal drie bouwnummers dient uiterlijk maandag 4 juni 2018 om 23:59 uur binnen te zijn. Hiervoor geldt niet ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Na de loting wordt er op basis van je eerste voorkeur toegewezen. Voorkeuren twee en drie zijn reservenummers. Als je bent ingeloot, nemen wij binnen een week telefonisch contact met je op om een afspraak met de woonadviseur in te plannen. Tijdens de afspraak wordt de woning, het gebouw en de omgeving nader toegelicht. Vanaf deze afspraak heb je een week bedenktijd (de zogenaamde optieperiode) om te besluiten of je overgaat tot koop van de woning. Voor de goede orde delen wij mede dat je maximaal één inschrijving (met maximaal drie bouwnummers) per huishouden mag indienen.

Uitgeloot?

Nadat we per bouwnummer twee kandidaten van de lotingslijst hebben gecontacteerd, wordt de lotingslijst niet meer gebruikt. Wij zullen dan een nieuwsbrief versturen met de op dat moment nog beschikbare woningen. Je kunt je dan alsnog als geïnteresseerde aanmelden voor één van de dan nog beschikbare woningen.

Je interesse maak je kenbaar via verkoop@cruquius.nl of telefonisch via 06 13 57 40 00.

Kopen

Als je ingeloot wordt betekent dat nog niet dat je gekocht hebt. Na de loting word je uitgenodigd voor een optiegesprek met de woonadviseur. Het optiegesprek verplicht je nog tot niets. Na het gesprek bepaal je of je de optie wilt of niet. De optie blijft voor een week geldig. Dan vernemen we graag of je door wilt gaan tot ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst. Als dat het geval is, maken we die op en plannen we een tekenafspraak in. Na ondertekening geldt nog een aantal dagen bedenktijd. Pas daarna is de koop- en aannemingsovereenkomst van kracht. Wellicht maak je nog een voorbehoud voor de financiering. Als dit voorbehoud ingelost is en de opschortende voorwaarden zijn vervuld verklaard, kan je naar de notaris voor de overdracht en is alles rond.

Meer informatie?

Op de pagina koopinformatie vind je diverse te downloaden documenten met veel informatie over de woningen. De algemene verkoopinformatie vertelt meer over zaken als de Vereniging van Eigenaars, de koop- en aannemingsovereenkomst en SWK garantie. De afwerkstaat geeft het afwerkingsniveau aan van de woning.

Nog vragen? Neem contact op met verkoop@cruquius.nl of bel 06 13 57 40 00. Je leest hier ook meer over de inspiratie van architect voor dit bijzondere project.

 

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven