Image

De halve finale van The Interior Project VIPS in onze wijnsilo's

Onze drie wijnsilo's met panoramisch uitzicht vormden tijdens de halve finale de uitdaging voor het populaire televisieprogramma The Interior Project VIPS. Géza Weisz, Carolien Spoor en Shelly Sterk streden voor een plek in de felbegeerde finale. Onder het toeziend oog van de vaste jury, Leco Zadelhoff en de gastjuryleden Brian Jacobs en Peer Akkermans, lieten ze zien hoe luxe woonkamers er in de praktijk uit kunnen zien.

Deze unieke wijnsilo’s, gekenmerkt door hun ongeëvenaarde panoramische uitzichten en luxe sfeer, kregen een complete make-over. De uitdaging was om potentiële kopers te laten zien wat de mogelijkheden zijn van deze bijzondere ruimtes. Het resultaat is niets minder dan verbluffend, en we zijn enorm blij met de prachtige interpretaties van de woningen.


 Image

Net even anders dan anders

De modulaire bank van Carolien, centraal geplaatst in de kamer, was een pluspunt. De bank creëerde een intieme sfeer en bood tegelijkertijd een fantastisch uitzicht. Ook haar keuze om een tafel toe te voegen werd geprezen als een praktische toevoeging die veel mensen zou aanspreken. “Carolien maakt echt gebruik van een middenopstelling. Hierdoor heb je prachtig uitzicht naar buiten én creëer je het knusse, intieme binnengevoel”, aldus jurylid Leco.


 Image

On trend

Shelly’s restyling verliep niet zonder uitdagingen, maar haar keuze om opnieuw te beginnen op de tweede dag resulteerde in een woonkamer die volgens de jury dicht op de huidige trends zat. “En dat maakt het aantrekkelijk voor een groot publiek”, vond één van de juryleden. “Ik ben sprakeloos en dat gebeurt nooit.”  Toch, ondanks de positieve reacties, was het niet genoeg om haar in de competitie te houden.


 Image

Artistiek en warm

Géza’s woonkamer gaf volgens de juryleden een echte ‘wauw-indruk’. Zijn keuze om warmte en gezelligheid te creëren, gecombineerd met een opvallend kunstwerk van een haai gemaakt van vishaken, maakte een sterke indruk. Zijn kleurgebruik en de plaatsing van de bank werden ook geprezen. Hij mocht zich daarom opnieuw de winnaar van de week noemen.

Meer zien? Je kunt de volledige aflevering via Videoland terugkijken. Nieuwsgierig geworden naar onze wijnsilo’s?

Ga naar de exclusieve website

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven