informatiebijeenkomst cruquius

Uitnodiging: informatiebijeenkomst stadssupermarkt, YIP Urban Lofts en eengezinswoningen

Ben jij ook zo benieuwd naar de toekomstplannen voor Cruquius? Kom dan op woensdag 4 december van 18.00 uur tot 20.00 uur naar de informatiebijeenkomst bij Cruquius Local. Investeerder en ontwikkelaar Amvest deelt tijdens deze avond haar plannen voor Cruquius 1.6.

Cruquius 1.6 zal een plek krijgen aan de Cruquiusweg tegenover bedrijvencentrum De Nieuwe Vaart. Bewoners zullen dit herkennen als de plek waar nu nog een tijdelijke parkeerplaats is. Het eerste schetsontwerp omvat 52 YIP Urban Lofts (studio’s), 29 grondgebonden woningen, waarvan 4 woon/werk woningen en 25 stadswoningen.

 informatiebijeenkomst cruquius

Alle grondgebonden woningen beschikken over een parkeerplaats. Aan de oostkant kijken de woningen zelfs uit over het buurtpark van Cruquius. Aan de westkant komt een stadssupermarkt voor dagelijkse boodschappen. Omdat de plannen passen binnen het bestemmingsplan verwacht Amvest eind 2020 met de bouw van het project te kunnen beginnen.

Meer weten? De informatiebijeenkomst vindt op woensdag 4 december van 18.00 tot 20.00 plaats bij Cruquius Local, Metselstraat 44, 1019 VH te Amsterdam.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven