Image

Het aanbod in Cruquius is heel divers. Verschillende gebouwen, verschillende prijsklassen en elk zijn eigen kwaliteiten. Wij hebben voor jou een overzicht van het huidige aanbod klaargezet. Om het compleet te maken, kun je ook nog eens 3 (!!) video’s bekijken, waarin we je helemaal bijpraten. Kijk je mee?

 Image

Cruquius 1.3

Stadswoningen, luxe appartementen en penthouses: Cruquius 1.3 heeft het. Alex, van Sense Vastgoed, vertelt je in onderstaande video meer over het unieke project Cruquius 1.3. Behalve de prachtige ligging aan het water hebben alle gebouwen van Cruquius 1.3 ook een eigen binnentuin. Het afwerkingsniveau is luxe en de koopsom van de woningen in Cruquius 1.3 is inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht.

Bekijk de video hieronder en blijf zeker even kijken tot het einde, waar we alle informatie over de woningen nog eens kort samenvatten.

Wil je alles rustig teruglezen? Dat kan hier.

Wil je direct weten wat er nog beschikbaar is? Ga naar de woningzoeker om je favoriete woning te vinden. Direct mailen of bellen naar de makelaar kan uiteraard ook.

E-mailadres: verkoop@cruquius.nl
Tel.: 06 – 13 57 4000

Cruquius 2.2A

Op de top van de oude Sigma Verffabriek komt een uniek penthouse van circa 240m2, gelegen op eigen grond. De stijl past bij het monumentale pand. Combineer je dit met terrassen aan alle kanten, enorme ramen en het panoramisch uitzicht over het gebied, dan weet je dat het een unieke kans op een unieke plek in Amsterdam-Oost is!

In de video hieronder schetst makelaar Hanneke alle ins & outs van deze speciale plek in Cruquius.

Meer weten? Lees hier alles rustig na. Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met de makelaar.

E-mailadres: verkoop@cruquius.nl
Tel.: 06 – 13 57 4000

Cruquius 2.2F

Een royale stadswoning op eigen grond, aan het water; waar vind je dat nog in Amsterdam? In Cruquius 2.2F! En er zijn hier nog twee royale stadswoningen beschikbaar. De 4-laagse woningen hebben een heerlijk dakterras en een Delftse Stoep waar je buiten kan genieten van het uitzicht over het water. Er is ruimte genoeg! Een inpandige garage en hobbykamer op de begane grond, een royale living met luxe keuken met kookeiland op de 1e verdieping en op de 2e en 3e verdieping 4 slaapkamers, een badkamer en een dakterras op het zuiden.

Merel neemt je in onderstaande video mee naar de locatie en vertelt je meer over het aanbod in Cruquius 2.2F.

Is dit wellicht jouw droomwoning. Lees hier  meer over 2.2F. Liever direct contact met de makelaar? Dat kan ook!

E-mailadres: info@eefjevoogd.nl
Tel.: 020 – 30 50 560

Wil je nu niets meer missen van Cruquius? Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Oja, volg je ons al op Instagram en Facebook? Hier delen we de laatste ontwikkelingen van Cruquius, hotspots, bouwupdates en meer.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven