Image

Video | LIVVIN is dé huiskamer voor hurend Cruquius

Voor alle huurders van Cruquius is er naast je eigen appartement ook de gemeenschappelijke woonkamer LIVVIN. LIVVIN is er om te ontzorgen en te verbinden. LIVVIN is altijd in de buurt in de vorm van de app, de community space en een Community Manager.

LIVVIN is gelegen op de begane grond van Cruquius 1.1, Bottelarijstraat 291, dus midden in de wijk en dicht bij jouw woning. Hier vind je de enthousiaste en betrokken community managers van het Cruquius gebied – Maia en Diko – kun je een bakje koffie doen en werken of deelnemen aan een van de activiteiten.

Handig en inbegrepen

De community space is een grote, sfeervolle woonkamer met een flinke keuken en een lange lees- c.q. eettafel en hoekjes om te loungen of even rustig te werken. Via de Spaceflow app kun je digitaal deelnemen aan de community Cruquius, maar ook contact zoeken met de beheerder voor vragen over je woning.

Bij de servicekosten die je voor je woning betaald, zijn de kosten voor de ondersteuning vanuit het community management en de Spaceflow app inbegrepen.

De community managers vertellen...

Lijkt het jou ook leuk om te huren in Cruquius? Je vindt hier een overzicht van het beschikbare huuraanbod. Niets missen? Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven