Image

Cruquius 1.3

Cruquius 1.3 bestaat uit vier imposante L-vormige gebouwen. In drie van deze gebouwen komen koopwoningen (gebouw 1.3 E, F en G) en in het vierde gebouw vrije sector huurwoningen (gebouw 1.3H). Op de begane grond is, naast de stadswoningen, plek voor bedrijfsruimten voor creatieve bedrijven.


 Image

Een hoofdrol voor het uitzicht

In deze gebouwen van Arons en Gelauff architecten speelt het uitzicht de hoofdrol: de inval van het licht door hoge ramen, de lichtheid van architectuur en de rustige kleurstelling van de gebouwen als neutraal canvas voor de karakteristieke Entrepothaven. Het gebruik van beton, glas en de zaagtanddaken herinneren aan het industriële verleden. De kade vormt de ruggengraat voor deze gebouwen; daaraan grenzend, in de plint van het gebouw, is ruimte voor ondernemers en ervaar je de stadse bedrijvigheid. De binnenhoven zijn er voor de bewoners en bieden groen en rust.

 


 Image

Tussen de haven en het hart

De woningen zijn heerlijk licht dankzij de grote raampartijen. Bovendien hebben alle woningen een fijne en zonnige buitenruimte en kun je in de meeste gevallen genieten van een schitterend uitzicht op de Entrepothaven. Aan de waterkant ligt Cruquius 1.3 direct aan de gezellige boardwalk. Die brengt je zo naar de Harbour Club of de andere kant op richting het Amsterdam-Rijnkanaal. Landinwaarts ligt op loopafstand het historische hart van Cruquius met de natuurspeelplaats en lekkere terrasjes.

Bekijk het beschikbare woonaanbod

In de woningzoeker hieronder kun je kijken welk appartement in Cruquius 1.3 het best bij jou past. Je kunt per verdieping bekijken welke appartementen er nog vrij zijn, klik op het appartement naar keuze en alle extra informatie verschijnt vanzelf in beeld.

 Image

Downloads Cruquius 1.3

Hieronder vind je alle belangrijke documentatie. Je kunt de documenten downloaden om je meer te verdiepen in de technische omschrijving van het gebouw, de afwerking van het toilet, de badkamer en de keuken en nog veel meer.

Algemene informatie woningzoeker

Algemene verkoopinformatie

Ruimte- en afwerkstaat Cruquius 1.3E

Ruimte- en afwerkstaat Cruquius 1.3F

Ruimte- en afwerkstaat Cruquius 1.3G

 

 

 


 Image

Cruquius 1.3 In het kort:

  • Enorme variëteit aan koopwoningen
  • Stadswoningen circa 146- 155m2
  • 2-, 3- en 4- kamerappartementen van circa 62 – 149m2
  • Eén- en tweelaagse penthouses van circa 164- 226m2
  • Luxe greeploze keuken met een composiet keukenblad, een Quooker en met Siemens inbouwapparatuur
  • Luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, 2e toilet en designradiator
  • Erfpacht afgekocht voor 50 jaar
  • Koopsom van circa € 417.500 – 1.795.000 v.o.n.

BEKIJK HIER HET BESCHIKBARE WOONAANBOD

 

Wil je virtueel al even rondwandelen door dit deel van Cruquius? Dat kan via onderstaande button.

VR Tour Cruquius 1.3

Drone beelden | Cruquius 1.3

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven