Image

scroll down

3 unieke silo-villa’s | Inschrijving gesloten

De oude wijnterminal, waar The Harbour Club gevestigd is, is getransformeerd tot een unieke plek om te wonen. The Harbour Club blijft en daaromheen vormt zich een prachtig icoon aan het water met appartementen, woon-werkwoningen en drie unieke silo-villa’s op het dak.

Op deze pagina tref je alle informatie over de 3 unieke silo-villa’s. De inschrijving voor de silo-villa’s is gesloten. Bij interesse voor de reservelijst kun je je melden bij de makelaars.


 Image

 Image

 Image

 Image

Geïnspireerd op het industriële en nautische verleden

Cruquius 1.4 is een plek waar wonen, werken en horeca elkaar vinden en goed samen gaan. Een dynamische plek aan het water, de Entrepothaven. De architect liet zich inspireren door het industriële en nautische verleden van deze plek. Het betonnen raster refereert aan de gestapelde containers die hier vroeger in de haven stonden. Vanaf de 2e verdieping zijn de rasters met bronskleurig geprofileerd aluminium ingevuld. Dit geeft het gebouw een stoer en chic karakter.

In het gebouw zijn de 51 huurappartementen reeds bewoond. In de straat naar het water liggen 5 woon-werkwoningen en op het dak staan 3 silo-villa’s.


 Image

 Image

 Image

 Image

Wonen in een oude wijnsilo

Iconisch zijn de drie oude wijnsilo’s van staal die zijn teruggeplaatst op het dak. De wijnsilo’s zijn getransformeerd in 3 unieke silo-villa’s met drie woonlagen en een woonoppervlakte van circa 152 m2. De dakterrassen, met houten vlonderdelen, variëren van circa 99 tot 117 m2. Langs de randen komt mossedum begroeiing. Vanuit het terras kijk je geweldig uit op het water! De vanafprijs van de silo-villa’s is € 1.265.000,- v.o.n.


 Image

Sfeerplattegronden

De entreeverdieping is ingedeeld met een woonkeuken, toiletruimte en een kamer die ideaal is als study of als logeerkamer. Vanuit de keuken en de study heb je toegang tot het terras. Om privacy te waarborgen, worden er op de grens met de buren vaste plantenbakken geplaatst. De woonkamer ligt op de eerste verdieping en de tweede verdieping is ingedeeld met twee slaapkamers, een badkamer en een wasberging. Klik op het icoontje rechts onderin om de plattegrond te vergroten.

Eigen keuzes maken

De erfpacht is afgekocht voor 50 jaar en bij de prijs inbegrepen. Het toilet, de badkamer en de keuken zijn voorzien van diverse aansluitingen, maar worden casco opgeleverd. Zo kun je nog volledig je eigen keuzes maken en de stijl en sfeer kiezen die bij je past.

Bij de v.o.n.-prijs is geen parkeerplaats inbegrepen. Wel is er een parkeerplaats voor je gereserveerd in de garage van Cruquius 1.3, dat is het naastgelegen gebouw aan de andere kant van de straat. Deze parkeerplaats kun je kopen, maar dat is niet verplicht.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven