Image

Nieuw wonen in een oude wijnsilo

scroll down

Unieke silo-villa’s | direct beschikbaar

Let op: zaterdag 1 oktober a.s. (11:00 – 15:00 uur) is het Open Huis op Cruquius en kun je de silo-villa’s zonder afspraak bezichtigen. Lees hier meer.

De oude wijnterminal, waar ook The Harbour Club gevestigd is, is getransformeerd tot een unieke plek om te wonen. Op het dak van het prachtige icoon aan het water staan drie unieke silo-villa’s met uitzicht op de Entrepothaven. De silo-villa’s zijn te koop en direct beschikbaar! Heb je interesse? Maak dan gerust een afspraak voor een bezichtiging. Meer informatie en de gegevens van de makelaars vind je op deze pagina.

Op deze pagina tref je alle informatie over de unieke silo-villa’s. Bij interesse kun je je melden bij de makelaars of je inschrijven via het formulier onderaan deze pagina.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Geïnspireerd op het industriële en nautische verleden

Cruquius 1.4 is een plek waar wonen, werken en horeca elkaar vinden en goed samen gaan. Een dynamische plek aan het water, de Entrepothaven. De architect liet zich inspireren door het industriële en nautische verleden van deze plek. Het betonnen raster refereert aan de gestapelde containers die hier vroeger in de haven stonden. Vanaf de 2e verdieping zijn de rasters met bronskleurig geprofileerd aluminium ingevuld. Dit geeft het gebouw een stoer en chic karakter.

Op het dak staan drie unieke silo-villa’s en in de straat naar het water liggen vijf stadswoningen met atelier. De appartementen zijn vrije sector huurappartementen. Deze appartementen zijn reeds bewoond.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Wonen in een oude wijnsilo

Iconisch zijn de drie oude wijnsilo’s van staal die zijn teruggeplaatst op het dak. De wijnsilo’s zijn getransformeerd in 3 unieke silo-villa’s met drie woonlagen en een woonoppervlakte van circa 152 m2. De dakterrassen, met houten vlonderdelen, variëren van circa 99 tot 117 m2. Langs de randen ligt mossedum begroeiing. Vanuit het terras kijk je geweldig uit op het water! De vanafprijs van de silo-villa’s is € 1.265.000,- v.o.n. De prijslijst tref je onderaan deze pagina, bij de downloads.


 Image

Sfeerplattegronden

De entreeverdieping is ingedeeld met een woonkeuken, toiletruimte en een kamer die ideaal is als study of als logeerkamer. Vanuit de keuken en de study heb je toegang tot het terras. Om privacy te waarborgen, zijn er op de grens met de buren vaste plantenbakken geplaatst. De woonkamer ligt op de eerste verdieping en de tweede verdieping is ingedeeld met twee slaapkamers, een badkamer en een wasberging. Klik op het icoontje rechts onderin om de plattegrond te vergroten.

Eigen keuzes maken

De erfpacht is afgekocht voor 50 jaar en bij de prijs inbegrepen. Het toilet, de badkamer en de keuken zijn voorzien van diverse aansluitingen, maar worden casco opgeleverd. Zo kun je nog volledig je eigen keuzes maken en de stijl en sfeer kiezen die bij je past.

Bij de v.o.n.-prijs is geen parkeerplaats inbegrepen. Wel is er een parkeerplaats voor je gereserveerd in de garage van Cruquius 1.3, dat is het naastgelegen gebouw aan de andere kant van de straat. Deze parkeerplaats kun je kopen, maar dat is niet verplicht.

Downloads

Prijslijst

Silo-villa type 1

Silo-villa type 2

Silo-villa type 3

Maak een afspraak voor een bezichtiging

Heb je vragen of wil je een silo-villa bezichtigen? Neem dan gerust contact op met een van de makelaars via onderstaande gegevens.

Eefje Voogd Makelaardij

020 – 30 50 560

nieuwbouw@eefjevoogd.nl

Sense Vastgoed

06 – 13 57 40 00

verkoop@cruquius.nl

Schrijf je nu in voor de Wijnsilo's

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven