Image

Nu in verkoop: de woon-werkwoningen

scroll down

Cruquius 1.4 woon-werkwoningen

De oude wijnterminal, waar The Harbour Club gevestigd is, is getransformeerd tot een unieke plek om te wonen. The Harbour Club blijft en daaromheen heeft zich een prachtig icoon gevormd aan het water met appartementen, woon-werkwoningen en drie unieke silo-villa’s op het dak.

Op deze pagina tref je alle informatie over de woon-werkwoningen. Onderaan de pagina vind je de downloads met meer informatie over de woningen en het inschrijfformulier waar je je kunt inschrijven voor de woningen.


 Image

 Image

Geïnspireerd op het industriële en nautische verleden

Cruquius 1.4 is een plek waar wonen, werken en horeca elkaar vinden en goed samen gaan. Een dynamische plek aan het water, de Entrepothaven. De architect liet zich inspireren door het industriële en nautische verleden van deze plek. Het betonnen raster refereert aan de gestapelde containers die hier vroeger in de haven stonden. Vanaf de 2e verdieping zijn de rasters met bronskleurig geprofileerd aluminium ingevuld. Dit geeft het gebouw een stoer en chic karakter.

In het gebouw zijn de 51 huurappartementen reeds bewoond. In de wijnsilostraat naar het water liggen de 5 woon-werkwoningen en op het dak staan 3 unieke silo-villa’s.


 Image

De ideale combinatie van wonen en werken

In totaal zijn er 5 woon-werkwoningen en die liggen aan de Wijnsilostraat. Deze fraaie straat richting het water wordt groen ingericht met een brede stoep. Hier kun je voor jouw woon-werkwoning een bankje en wat plantenbakken plaatsen en geniet je van alles wat voorbijkomt. Op je balkon heb je zicht op het water en geniet je van de ochtendzon.

De woon-werkwoningen bestaan uit 2 lagen en variëren in grootte van ongeveer 123 tot 145 m² (inclusief de atelierruimte). Beneden liggen het atelier en een grote berging. Op de 1e verdieping de woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, de badkamer en de wasberging. Het balkon grenst aan de woonkamer. De prijsindicatie van de woon-werkwoningen is vanaf € 735.000,- v.o.n. Dit is exclusief een parkeerplaats en exclusief een keuken en sanitair en tegelwerk in het toilet en de badkamer.


 Image

Werk aan de winkel

De hoge ramen op de begane grond zorgen voor een mooie lichtinval en geven je de mogelijkheid om uit te dragen waar je aan werkt, wat je verkoopt of welke dienst je levert.

De werkruimte wordt casco opgeleverd met diverse stroompunten. Je kunt hier perfect een atelier, studio of kantoor aan huis creëren. Als je wilt, kun je een voorportaal maken en een toilet toevoegen. Vestig jij hier je bedrijf? Horeca is overigens niet toegestaan.


 Image

Eigen keuzes maken

De erfpacht is afgekocht voor 50 jaar en bij de prijs inbegrepen. Het toilet, de badkamer en de keuken zijn voorzien van diverse aansluitingen, maar worden casco opgeleverd. Zo kun je nog volledig je eigen keuzes maken en de stijl en sfeer kiezen die bij je past.

Bij de v.o.n.-prijs is geen parkeerplaats inbegrepen. Wel is er een parkeerplaats voor je gereserveerd in de garage van Cruquius 1.3, dat is het naastgelegen gebouw aan de andere kant van de straat. Deze parkeerplaats kun je kopen, maar dat is niet verplicht.

Plattegronden

Type C1
Bouwnummers A6, A7 en A8
145 m², waarvan het atelier 46 m²

Plattegrond type C1

Type C2
Bouwnummer A5
130 m², waarvan het atelier 41 m²

Plattegrond type C2

Type C3
Bouwnummer A9
123 m², waarvan het atelier 33 m²

Plattegrond type C3

Inschrijven voor de woon-werkwoningen

Via onderstaande formulier kun je je inschrijven voor de woon-werkwoningen. Bij je inschrijving voor de woon-werkwoningen moet je twee documenten aanleveren:

  • De uitkomst van de financiële toets waaruit blijkt dat je de woon-werkwoning (inclusief afbouw) kunt financieren.
  • Een motivatie c.q. businessplan voor het bedrijf dat je op de begane grond wilt vestigen.

Alleen inschrijvingen waarvan de financiële toets een positieve uitkomst heeft, worden in behandeling genomen. Vervolgens zullen de motivaties c.q. businessplannen worden beoordeeld door een betrokken team van Amvest.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven