Stadswoningen in Wijnsilostraat

scroll down

Stadswoningen met atelier

Let op: zaterdag 1 oktober a.s. (11:00 – 15:00 uur) is het Open Huis op Cruquius en kun je de stadswoningen met atelier zonder afspraak bezichtigen. Lees hier meer.

De oude wijnterminal in Cruquius 1.4, waar The Harbour Club gevestigd is, is getransformeerd tot een unieke plek om te wonen. Het is een prachtig icoon aan het water met vijf stadswoningen met atelier in de Wijnsilostraat, drie silo-villa’s op het dak en appartementen op de verdiepingen.

Op deze pagina tref je alle informatie over de stadswoningen met atelier. Wat goed is om te weten, is dat de stadswoningen al zijn opgeleverd. Je koopt dus nieuw, maar kunt al snel verhuizen! Bovendien kun je de woningen op afspraak bezichtigen.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Geïnspireerd op het industriële en nautische verleden

Cruquius 1.4 is een plek waar wonen, werken en horeca elkaar vinden en goed samen gaan. Een dynamische plek aan het water, de Entrepothaven. De architect liet zich inspireren door het industriële en nautische verleden van deze plek. Het betonnen raster refereert aan de gestapelde containers die hier vroeger in de haven stonden. Vanaf de 2e verdieping zijn de rasters met bronskleurig geprofileerd aluminium ingevuld. Dit geeft het gebouw een stoer en chic karakter. In het gebouw zijn de huurappartementen reeds bewoond. In de Wijnsilostraat naar het water liggen de 5 stadswoningen met atelier en op het dak staan 3 silo-villa’s.


 Image

 Image

 Image

 Image

De ideale combinatie van wonen en werken

De 5 stadswoningen met atelier liggen aan de Wijnsilostraat. Deze fraaie straat richting het water is groen ingericht met een brede stoep. Hier kun je voor jouw woning een bankje en wat plantenbakken plaatsen en geniet je van alles wat voorbijkomt. Op je balkon heb je zicht op het water en geniet je van de ochtendzon. De stadswoningen bestaan uit 2 lagen en variëren in grootte van ongeveer 123 tot 145 m² (inclusief de atelierruimte). Beneden liggen het atelier en een grote berging. Op de 1e verdieping de woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, de badkamer en de wasberging. Het balkon grenst aan de woonkamer. De koopsom van de stadswoningen is vanaf € 735.000,- v.o.n. Dit is exclusief een parkeerplaats en exclusief een keuken en sanitair en tegelwerk in het toilet en de badkamer.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Werk aan de winkel

De hoge ramen op de begane grond zorgen voor een mooie lichtinval en geven je de mogelijkheid om uit te dragen waar je aan werkt, wat je verkoopt of welke dienst je levert. Je kunt hier perfect een atelier, studio of kantoor aan huis creëren. Of deel jij de begane grond liever in met een living en leefkeuken? Ook dat is mogelijk. De ruimte is zelfs zo royaal dat je dan nog steeds een kantoor aan huis kunt houden. Op de verdieping kun je dan (aan het balkon) een luxe, tweede slaapkamer creëren met inloopkast en riante ensuite badkamer.

De makelaar kan je verder informeren over de afbouwmogelijkheden. Inspiratieplattegronden worden op dit moment uitgewerkt door een binnenhuisarchitect en zullen op korte termijn worden toegevoegd aan deze pagina.


 Image

Eigen keuzes maken

De erfpacht is afgekocht voor 50 jaar en bij de prijs inbegrepen. Het toilet, de badkamer en de keuken zijn voorzien van diverse aansluitingen, maar worden casco opgeleverd. Zo kun je nog volledig je eigen keuzes maken en de stijl en sfeer kiezen die bij je past. Bij de v.o.n.-prijs is geen parkeerplaats inbegrepen. Wel is er een parkeerplaats voor je gereserveerd in de garage van Cruquius 1.3, dat is het naastgelegen gebouw aan de andere kant van de straat. Deze parkeerplaats kun je kopen, maar dat is niet verplicht.

Plattegronden

De makelaar kan je verder informeren over de afbouwmogelijkheden. Alternatieve sfeerplattegronden kun je alvast bekijken via onderstaande linkjes.

Type C1

Bouwnummers A6 en A7

145 m², waarvan het atelier 46 m²

Plattegrond type C1

Alternatieve plattegrond type C1

Type C2

Bouwnummer A5

130 m², waarvan het atelier 41 m²

Plattegrond type C2

Alternatieve plattegrond type C2

Bezichtigen?

Heb je vragen of wil je een stadswoning bezichtigen? Neem dan gerust contact op met de makelaar via onderstaande gegevens.

Sense Vastgoed

06 – 13 57 40 00

verkoop@cruquius.nl

Eefje Voogd Makelaardij

020 – 30 50 560

nieuwbouw@eefjevoogd.nl

Inschrijven voor de stadswoningen met atelier

Via onderstaande formulier kun je je inschrijven voor de stadswoningen met atelier.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven