Stadswoningen in Wijnsilostraat

scroll down

Stadswoningen met atelier – Verkocht

De oude wijnterminal op Cruquiuseiland, in Amsterdam Oost, is getransformeerd tot een unieke plek om te wonen. Het is een prachtig icoon aan de Entrepothaven met vijf stadswoningen met atelier in de Wijnsilostraat, drie wijnsilo’s op het dak en appartementen op de verdiepingen.

Op deze pagina tref je alle informatie over de stadswoningen met atelier. Deze stadswoningen zijn overigens onlangs 100% verkocht.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Geïnspireerd op het industriële en nautische verleden

Cruquius 1.4 is een plek waar wonen, werken en horeca elkaar vinden en goed samen gaan. Een dynamische plek aan het water, de Entrepothaven. De architect liet zich inspireren door het industriële en nautische verleden van deze plek. Het betonnen raster refereert aan de gestapelde containers die hier vroeger in de haven stonden. Vanaf de 2e verdieping zijn de rasters met bronskleurig geprofileerd aluminium ingevuld. Dit geeft het gebouw een stoer en chic karakter. In het gebouw zijn de huurappartementen reeds bewoond. In de Wijnsilostraat naar het water liggen de 5 stadswoningen met atelier en op het dak staan 3 wijnsilo’s.


 Image

 Image

 Image

De ideale combinatie van wonen en werken

De stadswoningen met atelier liggen aan de Wijnsilostraat. Deze fraaie straat richting het water is groen ingericht met een brede stoep. De stadswoningen bestaan uit 2 lagen en variëren in grootte van circa 130 tot 145 m². Standaard zijn de woningen afgebouwd met een grote atelierruimte en berging op de begane grond en een woonkamer, keuken en masterbedroom boven. Het balkon grenst aan de woonkamer. Van hieruit heb je een prachtig uitzicht op het water.

Binnenkijken: stadswoningen met atelier (video)


 Image

Werk aan de winkel

De hoge ramen op de begane grond zorgen voor een mooie lichtinval.  Je kunt hier perfect een atelier, studio of kantoor aan huis creëren. Of deel jij de begane grond liever in met een living en leefkeuken? Ook dat is mogelijk. De ruimte is zelfs zo royaal dat je dan nog steeds een kantoor aan huis kunt houden. Op de verdieping kun je dan (aan het balkon) een luxe, tweede slaapkamer creëren met inloopkast en riante ensuite badkamer.

Binnenkijken?

Virtueel binnenkijken bij de stadswoningen met atelier? Dat kan als je klikt op onderstaande linkjes. Je kunt ervaren hoe een stadswoning met een standaard indeling eruit ziet, maar ook een stadswoning waarvan de indeling gewijzigd is. Laat je inspireren!

Bekijk Wijnsilostraat 171
Bekijk Wijnsilostraat 173

Plattegronden

Via onderstaande linkjes kun je een aantal standaard en alternatieve indelingen van de stadswoningen bekijken.

Type C1

Bouwnummers A6 en A7

145 m², waarvan het atelier 46 m²

Plattegrond type C1 – Standaard indeling (casco)

Plattegrond type C1 – Standaard indeling met meubels

Alternatieve plattegrond type C1

Type C2

Bouwnummer A5

130 m², waarvan het atelier 41 m²

Plattegrond type C2 – Standaard indeling (casco)

Plattegrond type C2 – Standaard indeling met meubels

Alternatieve plattegrond type C2

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven