2.2 c

Cruquius 2.2 C

Cruquius 2.2 C bestaat uit 12 prachtige 3- kamerappartementen van 93 of 96 m2. Deze bijzondere toren is wellicht compleet nieuwbouw, maar refereert in de architectuur aan de oude gebouwen in de omgeving. Geniet van wonen op deze schitterende plek met uitzicht over het water.


 cruquius 2.2 F

Jouw oase in Amsterdam-Oost

Ook bij de woningen van Cruquius 2.2 C staat luxe en comfort centraal: er komen slechts twee appartementen op elke verdieping. Hierdoor ervaar jij eersterangs de rust en de ruimte van wonen in dit historische gebied. Alle appartementen hebben bovendien twee ruime slaapkamers met openslaande deuren, voorzien van een Frans balkon. Dat betekent wakker worden en meteen jouw Amsterdam opsnuiven. Zin in de zon? De grote inpandige terrassen liggen op het westen. Dit maakt Cruquius 2.2 C jouw zonnige hotspot in mooi Amsterdam met uitzicht over het water.


 Image

Eigen stallingsplaats

Kom thuis na een lange dag en ervaar meteen de luxe en comfort wat wonen in Cruquius je kan bieden. Parkeer je auto op je eigen stallingsplaats onder het gebouw of loop via de hoofdentree naar binnen. Neem de trap of lift naar jouw verdieping en geniet van wonen op deze schitterende plek met uitzicht over het water. Niet onbelangrijk: op de begane grond tref je de bergingen die meer dan genoeg ruimte geven om ook jouw waardevolle spullen een veilige haven te bieden.

Bekijk het beschikbare woonaanbod

In de woningzoeker hieronder kun je kijken welk appartement in Cruquius 2.2 C het best bij jou past. Je kunt per verdieping bekijken welke appartementen er nog vrij zijn, klik op het appartement naar keuze en alle extra informatie verschijnt vanzelf in beeld.

 Image

Downloads Cruquius 2.2 C

Hieronder vind je alle belangrijke documentatie. Je kunt de documenten downloaden om je meer te verdiepen in de technische omschrijving van het gebouw, de afwerking van het toilet, de badkamer en de keuken en nog veel meer.

Algemene informatie woningzoeker

Algemene verkoopinformatie

Kleuren- en materialenstaat Cruquius 2.2-C

Technische omschrijving Cruquius 2.2 C

 

 


 Image

Cruquius 2.2 C in het kort

  • Woonoppervlakte van circa 93- 96 m2
  • Woonkamer met grote raampartij
  • Leefkeuken met een schuifpui naar het terras en met openslaande deur naar een Frans balkon
  • Luxe keuken van Leicht met greeploze kasten, een composiet keukenblad, een Quooker en Siemens inbouwapparatuur
  • Terras op het westen
  • Luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, tweede toilet en designradiator
  • Eigen stallingsplaats voor de auto in de afgesloten garage

BEKIJK HET BESCHIKBARE WOONAANBOD

Wil je virtueel al even rondwandelen door dit deel van Cruquius? Dat kan via onderstaande button.

VR Tour Cruquius 2.2

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven