cruquius 2.2 amsterdam-oost koopappartement huurappartement koophuis koopwoning stadswoning

Cruquius 2.2 F

Aan de Nieuwevaartkade komen 6 royale eengezinswoningen met geweldig dakterras op het zuiden. Hiervandaan kijk je schitterend uit over het water. Altijd vrij. Ongetwijfeld een bijzondere plek hier in Amsterdam!


 cruquius 2.2 F

Uniek uitzicht over het water

Stel je eens voor: je komt na een lange werkdag thuis. Met één blik op de Entrepothaven voel je jezelf meteen tot rust komen. Je bent thuis. Je auto parkeer je in de garage op beganegrondniveau. Vanuit je ooghoek zie je de hobbykamer aan de waterkant. Jouw thuiskantoor. Met het unieke uitzicht over het water kan het niet anders dan dat de creativiteit hier gaat stromen. Weerkaatsen de warme zonnestralen aantrekkelijk op het water? De Delftse stoep voor de deur is een stukje buiten waar je in contact staat met je buurt. Zet er een bankje neer, ga lekker zitten en geniet.

 


 cruquius 2.2 F

Vier slaapkamers en een dakterras

De eerste verdieping is een grote open ruimte waar je woont en kookt. Met de openslaande deuren haal je buiten naar binnen en vice versa. Over de tweede en derde verdieping verdeeld zijn er vier slaapkamers. Allemaal hebben ze openslaande deuren en een Frans balkon. Zo sta je altijd in contact met het water. De overloop op de bovenste verdieping geeft bovendien toegang tot het dakterras. Hier kun je genieten van een exclusief uitzicht over het water en het bijzondere gebied. Fijne bijkomstigheid: de overloop is zo ruim dat je hier zelfs een tweede badkamer of pantry kunt maken. Wij bieden het optioneel aan.

Bekijk het beschikbare woonaanbod

In de woningzoeker hieronder kun je kijken welke woning in Cruquius 2.2 F het best bij jou past. Klik op de woning naar keuze en alle extra informatie verschijnt vanzelf in beeld.

 cruquius 2.2 f

Downloads Cruquius 2.2 F

Hieronder vind je alle belangrijke documentatie. Je kunt de documenten downloaden om je meer te verdiepen in de technische omschrijving van het gebouw, de afwerking van het toilet, de badkamer en de keuken en nog veel meer.

Algemene informatie woningzoeker

Algemene verkoopinformatie

Kleuren-en materialenstaat Cruquius 2.2 F

Technische omschrijving 2.2 F

Verkoopstukken 2.2 F


 cruquius 2.2 f

Cruquius 2.2 F in het kort

  • 4 woonlagen
  • Woonoppervlakte circa 170- 200m2
  • Gelegen aan het water
  • Luxe greeploze keuken met een composiet keukenblad, een Quooker en met Siemens inbouwapparatuur
  • Luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, 2e toilet en designradiator
  • Royaal dakterras op het zuiden
  • Parkeren in garage op de begane grond
  • Eigen grond
  • Koopsom vanaf circa € 1.225.000 v.o.n.

BEKIJK HET BESCHIKBARE WOONAANBOD

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven