Image

 Image

Luxe appartementen aan het Amsterdam Rijnkanaal

Cruquius 2.3 | Uitverkocht

Een krachtig statement aan de kade! Cruquius 2.3 (Berkhout) bestaat uit 5 gebouwen, waarvan er twee (gebouw B & D) in verkoop zijn. KCAP Architects & Planners maakte het prachtige ontwerp van Cruquius 2.3. De lichte gevelsteen en verdiepingshoge ramen zorgen voor een robuuste uitstraling. Met verschillende materialen en detaillering wordt er verschil aangebracht tussen de gebouwen.

Staat een appartement onder optie? Je kunt je hiervoor alsnog inschrijven. Je komt dan op de reservelijst.


 Image

 Image

 Image

Waaiervorm

Gebouw B & D liggen – zonder te overdrijven – op één van de mooiste plekjes van stadseiland Cruquius: direct aan het Amsterdam Rijnkanaal. De gebouwen zijn in waaiervorm ontworpen rond een autovrij binnengebied, waardoor optimaal zicht op het water is gecreëerd. Naast mooie bestrating en stijlvolle entrees wordt het een mooie groene woonplek met drie pleinen en dus alle ruimte om te ontspannen en te spelen.


 Image

 Image

 Image

46 koopappartementen

Je hebt volop keuze in Cruquius 2.3. In gebouw B variëren de woonoppervlaktes van circa 48 tot 143 m2. De v.o.n.-prijzen zijn vanaf € 350.000,- v.o.n. In gebouw D zijn de appartementen groter, namelijk van circa 78 tot 255 m2, met een prijs vanaf € 530.000,- v.o.n.

Elk appartement is luxe afgewerkt, met een keuken van Leicht en een toilet en badkamer met hoogwaardige kwaliteit sanitair en tegelwerk. Bovendien hebben alle appartementen een fraaie buitenruimte, van balkon, loggia tot (dak)terras.

Onder de gebouwen komt een parkeergarage waarin voor alle kopers een privé-parkeerplaats is gereserveerd. Je rijdt de garage in via de Hijskraanstraat. Vanuit de garage kun je binnendoor met de lift naar jouw woonverdieping. In de garage bevinden zich bovendien extra bergingen en je kunt hier je fiets kwijt in de gemeenschappelijke fietsenstalling.

Architect aan het woord over Cruquius 2.3

Unieke plek

Cruquius 2.3 ligt aan het Amsterdam Rijnkanaal, heel dichtbij het levendige hart van Cruquius. Het is een unieke plek aan het water, met een geweldig uitzicht. Bovendien geniet je hier van het ontspannen leven op Cruquiuseiland, met alles in de buurt. Denk aan eigenwijze horeca, een supermarkt, tandarts en een sportschool. Je loopt er allemaal gemakkelijk naartoe. En met tien minuten fietsen sta je in het centrum van Amsterdam, óók een fijn idee.

LEES MEER OVER CRUQUIUSEILAND

Downloads Cruquius 2.3

Hieronder vind je alle belangrijke documentatie. Je kunt de documenten downloaden om je meer te verdiepen in de technische omschrijving van het gebouw, de afwerking van het toilet, de badkamer en de keuken en nog veel meer.

Brochure 2.3 Gebouw B

Brochure 2.3 Gebouw D

Prijslijst Gebouw B

Prijslijst Gebouw D

Verkooptekeningen Gebouw B

Verkooptekeningen Gebouw D

Sanitair visualisatie

Technische omschrijving

Makelaar aan het woord over Cruquius 2.3

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven