Image

 Image

Luxe appartementen aan het Amsterdam Rijnkanaal

Cruquius 2.3 | medio mei start verkoop

Een krachtig statement aan de kade! Cruquius 2.3 (Berkhout) bestaat uit 5 gebouwen, waarvan er twee (gebouw B & D) in verkoop gaan. KCAP Architects & Planners maakte het prachtige ontwerp van Cruquius 2.3. De lichte gevelsteen en verdiepingshoge ramen zorgen voor een robuuste uitstraling. Met verschillende materialen en detaillering wordt er verschil aangebracht tussen de gebouwen.


 Image

 Image

 Image

Waaiervorm

Gebouw B & D liggen – zonder te overdrijven – op één van de mooiste plekjes van stadseiland Cruquius: direct aan het Amsterdam Rijnkanaal. De gebouwen zijn in waaiervorm ontworpen rond een autovrij binnengebied, waardoor optimaal zicht op het water is gecreëerd. Naast mooie bestrating en stijlvolle entrees wordt het een mooie groene woonplek met drie pleinen en dus alle ruimte om te ontspannen en te spelen.


 Image

 Image

 Image

46 koopappartementen

Je hebt volop keuze in Cruquius 2.3. In gebouw B variëren de woonoppervlaktes van circa 48 tot 143 m2. Naar verwachting starten de v.o.n.-prijzen vanaf circa € 350.000,- v.o.n. In gebouw D zijn de appartementen groter, namelijk van circa 78 tot 255 m2, met een prijsindicatie vanaf circa € 530.000,- v.o.n.

Elk appartement is luxe afgewerkt, met een keuken van Leicht en een toilet en badkamer met hoogwaardige kwaliteit sanitair en tegelwerk. Bovendien hebben alle appartementen een fraaie buitenruimte, van balkon, loggia tot (dak)terras.

Onder de gebouwen komt een parkeergarage waarin voor alle kopers een privé-parkeerplaats is gereserveerd. Je rijdt de garage in via de Hijskraanstraat. Vanuit de garage kun je binnendoor met de lift naar jouw woonverdieping. In de garage bevinden zich bovendien extra bergingen, kun je je fiets kwijt in de gemeenschappelijke fietsenstalling én is ruimte voor deelauto’s.

Unieke plek

Cruquius 2.3 ligt aan het Amsterdam Rijnkanaal, heel dichtbij het levendige hart van Cruquius. Het is een unieke plek aan het water, met een geweldig uitzicht. Bovendien geniet je hier van het ontspannen leven op Cruquiuseiland, met alles in de buurt. Denk aan eigenwijze horeca, een supermarkt, tandarts en een sportschool. Je loopt er allemaal gemakkelijk naartoe. En met tien minuten fietsen sta je in het centrum van Amsterdam, óók een fijn idee.

LEES MEER OVER CRUQUIUSEILAND

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Geïnteresseerd in wonen in Cruquius 2.3? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom dit project.

Planning start verkoop

Medio mei 2021 start de verkoop van Cruquius 2.3, gebouw B en D. Als je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief ontvang je een bericht als we in verkoop gaan. Vanaf dat moment staat alle info op deze pagina, zoals de prijslijst, alle woningplattegronden, de technische omschrijving, een keukenboekje en dergelijke.

Voor verkoop en informatie

Wil je alvast iets vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze makelaars.

Eefje Voogd Makelaardij
E-mailadres: info@eefjevoogd.nl
Tel.: 020 – 30 50 560

SENSE Vastgoed
E-mailadres: verkoop@cruquius.nl
Tel.: 06 – 13 57 4000

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven