Image

Specials per direct te huren

scroll down

Huurspecials in Cruquius (alles verhuurd)

Op Cruquiuseiland kun je ook direct huren in bestaande gebouwen die medio 2018/2019 zijn opgeleverd, zoals Cruquius 1.1 en Cruquius 1.2. Het zijn prachtige gebouwen met betrokken huurders. De gebouwen liggen op een unieke plek: aan de Entrepothaven, met rondom groen en een fraai ingerichte buitenruimte. Op deze pagina tref je exclusieve appartementen die onlangs vrijgekomen zijn.


 Image

Exclusief wonen

Er is nog één woning te huur aan de Bottelarijstraat en de Zeeburgerkade. Elk appartement in Cruquius is anders, dus heeft zijn eigen kwaliteiten. Wat ze bijna allemaal gemeen hebben, is de luxe en het comfort, dus dat de keuken, toilet en badkamer luxe en compleet zijn afgewerkt en dat er al een mooie vloer in ligt. Hierin hoef je dus niet zelf te investeren.

Is de Zeeburgerkade 1244 wellicht iets voor jou, dankzij de grootte en de ligging van het appartement op de begane grond? De huurprijs van dit appartement is €1.870,- per maand, exclusief servicekosten. Parkeerplaats is separaat te huur, in de onderliggende parkeergarage.

Bezichtigen op afspraak

Ben je nieuwsgierig en heb je interesse in deze specials? Je kunt de appartementen komen bezichtigen op afspraak. Je kunt hiervoor bellen of mailen naar Van der Linden Vastgoedmanagement Amsterdam:

Emailadres: verhuur@vanderlinden.nl
Telefoonnummer: 020-571 27 02


 Image

 Image

 Image

Zeeburgerkade 1244 (verhuurd)

Begane grond appartementen zijn populair in Cruquius. Niet voor niets natuurlijk, ze hebben namelijk een mooi terras die aansluit op het fraai ingerichte binnenhof dat elk gebouw heeft. Wat ook fijn is, is je eigen voordeur aan de straat! Zit jij graag buiten en houd je van groen om je heen, dan is dit een buitenkans. Bovendien heb je binnen alle ruimte, met een grote living, luxe keuken, twee slaapkamers en een complete badkamer inclusief ligbad.

MEER INFORMATIE


 Image

 Image

 Image

Bottelarijstraat 237 (verhuurd)

Dit hoekappartement van 114 m2 heeft een royale living met veel ramen waardoor er bijzonder veel daglicht binnenvalt. Het appartement is voorzien van een mooie vloer, die fraai combineert met de witte wanden en de zwarte kozijnen. Wat direct in het oog springt, is de luxe keuken met spoeleiland. Vanuit het dakterras heb je een unieke view op het water. Hier geniet je van prachtige luchten en zonsondergangen.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven