scroll down

Stadseiland Cruquius

Aan de schitterende Entrepothaven ontvouwt zich een prachtig woonlandschap. Dit gebied, dat ooit het kloppende hart van het havengebied was, is nu getransformeerd tot een levendige woonomgeving. Hier geniet je van het beste van twee werelden: de rust van een goed ontwikkeld woongebied en de nabijheid van het bruisende stadscentrum, slechts tien minuten fietsen verderop. Alle benodigde voorzieningen zijn al op hun plek, wat Cruquius een ideale locatie maakt voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuw thuis in Amsterdam.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

In ere hersteld

De rijke geschiedenis van Cruquius is met het gehele gebied verweven. En dat voel je. Kijk eens goed naar je voeten als je over de klinkers op het parkeerterrein van the Harbour Club loopt. Dan valt je misschien op dat je over een oude spoorlijn loopt die in de verte verdwijnt. Sta stil bij het vervallen pastelgele pandje aan de Cruquiusweg en wie weet herken je er iets van de oude glorie van vroeger in. Zelfs de in ere herstelde Oliefabriek Insulinde, waar je nu met je vrienden gezellig een biertje kunt drinken, is een architectonische herinnering aan hoe bijzonder dit gebied is.


 Image

 Image

 Image

 Image

Een inspirerende omgeving

Volg je voeten nog even verder en je wordt ongetwijfeld geïnspireerd door wat er om je heen te zien is. Van de schittering van het water tot de unieke woningen die zijn ontworpen door gerenommeerde architectenbureaus. En bovenal de ondernemers die stuk voor stuk een eigen stempel weten te drukken op dit gebied.

Wil je graag het centrum van je favoriete stad verkennen? Stap op de fiets en binnen een tiental minuten heb je het historische gebied achter je gelaten en sta je middenin het centrum van Amsterdam. Ben je de drukte van de stad beu? In een oogwenk sta je weer in jouw Cruquius. Voel direct de frisse bries afkomstig van de Entrepothaven in je gezicht waaien. Met één blik op de zonnestralen die op het water reflecteren, weet je het zeker. Je bent weer thuis.

Wonen op Cruquius is...


 cruquius amsterdam oost

 cruquius amsterdam oost appartement huren

 cruquius amsterdam oost

 Image

 cruquius amsterdam oost

 cruquius amsterdam oost

Hoge kwaliteit

Bij thuiskomst parkeer je je auto op je eigen parkeerplaats onder het gebouw of je loopt via de hoofdentree naar binnen. Neem de trap of lift naar jouw verdieping en stap binnen in jouw domein. Alle woningen zijn licht en bieden optimaal uitzicht op de dynamische omgeving. Het is slechts de enkele architectonische knipoog die je eraan herinnert dat je jezelf in een voormalig industrieel gebied begeeft. Het hoge afwerkingsniveau doet je niets anders dan vermoeden dat je in een tijdscapsule naar de toekomst bent gereisd. Cruquiuseiland is een unieke plek om te wonen: met volop privacy, alle ruimte, moderne luxe en een ontspannen sfeer.

Bekijk het woningaanbod


 Image

 Image

 Image

 Image

 creatieve bedrijfsruimte te koop casco woning beschikbaar amsterdam-oost sigma ondernemen

 Image

Een hoofdrol voor het water en groen

Naast de luxe afwerking verraadt één blik op het gebied dat water en groen een hoofdrol spelen. Alle woningen die worden gebouwd in Cruquius hebben een eigen balkon of terras én een gezamenlijke binnentuin. En dit alles natuurlijk gelegen aan de schitterende Entrepothaven. Wandel na je werk over de uitgestrekte boardwalk of geniet in het weekend van de warme zonnestralen in één van de binnentuinen. De drukte van alledag lijkt zo voor even heel ver weg. De ultieme mix tussen de rust van wonen aan het water en de bruisende binnenstad op steenworp afstand.

Lees hoe bewoonster Ann-Christine geniet van het groen in Cruquius


 Image

 Image

 Image

 Image

Rustige straten en gezellige hoekjes

Niet alleen in de binnentuinen, maar ook in de gezellige straten en hoekjes van Cruquius vind je groen en rust. Verdeeld over Cruquius staan mooie, vaste banken waar je kan genieten van het uitzicht en de mooie gebouwen. Ook vind je er corten stalen plantenbakken met een grote diversiteit aan groenblijvende planten en bloemen die onder andere aantrekkelijk zijn voor vlinders, vogels en bijen. De straat aan de boardwalk is autoluw en ook de straat bij de Townhouses wordt autoluw. Voldoende plek voor kinderen om te spelen dus!

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven