Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Kopen op stadseiland Cruquius

Op stadseiland Cruquius smelt het industriële karakter van het havengebied samen met moderne luxe. Het is een nieuwe wijk met een ontspannen sfeer, met een mix van appartementengebouwen, tiny lofts en royale stadswoningen. Alle gebouwen en woningen zijn ontworpen door gerenommeerde architectenbureaus. Zo is elk ontwerp gecreëerd met oog voor detail, materialen zijn met smaak gekozen en uiteraard met grote nauwkeurigheid op elkaar afgestemd.

Wil jij kopen op Cruquiuseiland? Je hebt keuze uit diverse locaties. En ook de variatie in woningsoorten is groot. Op deze pagina zetten we de diverse projecten voor je op een rij, zodat je je voorkeur kunt bepalen.


 Image

 Image

 Image

Cruquius 2.3 gebouw B & D

Gebouw B & D liggen – zonder te overdrijven – op één van de mooiste plekjes van stadseiland Cruquius: direct aan het Amsterdam Rijnkanaal. De gebouwen zijn in waaiervorm ontworpen rond een autovrij binnengebied, waardoor optimaal zicht op het water is gecreëerd. Naast mooie bestrating en stijlvolle entrees wordt het een mooie groene woonplek met drie pleinen en dus alle ruimte om te ontspannen en te spelen.

Je hebt volop keuze in Cruquius 2.3. In gebouw B variëren de woonoppervlaktes van circa 48 tot 143 m2. In gebouw D zijn de appartementen groter, namelijk van circa 78 tot 255 m2.

LEES MEER


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Cruquius 1.6 | Townhouses in het groene hart

De stadswoningen op Cruquiuseiland zijn royaal met 4 of 5 woonlagen. De woonoppervlaktes variëren van circa 171 tot 270 m2. Naast de stadstuin en een dakterras zijn de stadswoningen voorzien van alle luxe. Denk aan kwaliteiten als een harmonicapui of schuifpui, een vide, hoge ramen, een complete keuken, hoogwaardig sanitair en veel kamers waardoor je alle ruimte hebt om bijvoorbeeld thuis te werken maar ook gasten te ontvangen.

LEES MEER


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Cruquius 1.3 | Luxe appartementen aan de Entrepothaven

In Cruquius 1.3 woon je direct aan de Entrepothaven. Het unieke design, de fraaie buitenruimten en de luxe afwerking maken dit tot één van de pareltjes van Cruquiuseiland. De architectuur verwijst naar het maritieme en industriële verleden van Cruquius. Zo spreekt de zaagtandvorm van de sheddaken, die je van oude fabrieken kent, bijzonder tot de verbeelding. Cruquius 1.3 is in aanbouw en bijna klaar. Je kunt dus al snel verhuizen.

LEES MEER


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Uniek penthouse op oude Sigma verffabriek

Op de top van de oude Sigmafabriek worden twee compleet nieuwe woonlagen gebouwd met twee appartementen op de 4e verdieping en een uniek penthouse op de hoogste verdieping. Het penthouse, met een woonoppervlakte van 240 m2, is nog te koop. Heerlijk die terrassen rondom en de enorme raampartijen die zorgen voor optimaal uitzicht op Cruquiuseiland en het water dat je aan alle kanten ervaart. Maar ook de ruimte biedt volop kansen. Een royale leefkeuken en living, slaapkamers met een luxe en suite badkamer, een laundry en working space.

LEES MEER

Bekijk het beschikbare aanbod in de woningzoeker

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven