Op stadseiland Cruquius smelt het industriële karakter van het havengebied samen met moderne luxe. Het is een nieuwe wijk met een ontspannen sfeer, met een mix van appartementengebouwen, tiny lofts en royale stadswoningen. Alle gebouwen en woningen zijn ontworpen door gerenommeerde architectenbureaus. Op dit moment zijn alleen nog twee unieke wijnsilo’s te koop met een adembenemend uitzicht op Amsterdam.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Uniek wonen op een Amsterdamse rooftop

Wil jij wonen in een authentieke wijnsilo met 360 graden uitzicht over Amsterdam en het Oostelijk havengebied? Ervaar het echte rooftop living gevoel in onze unieke wijnsilo’s in het historische havengebied Cruquius.

De tien meter hoge wijnsilo’s verloren hun functie toen begin deze eeuw de regelgeving rond het invoeren van wijn werd aangepast. Wijnopslag in de silo’s is sindsdien niet langer toegestaan. Vandaag de dag hebben de historische wijnsilo’s een nieuwe bestemming: ze zijn getransformeerd tot unieke woningen. De authentieke ronde vorm en witte kleur is behouden. Uiteraard hebben we ze wel prachtig gerestaureerd. En we hebben ze uitgebouwd. De wijnsilo’s zijn te koop vanaf € 1.460.000,-.

Meer informatie vind je op de exclusieve website

Binnenkort op Cruquiuseiland…

De komende jaren zullen er nog tal van woningen in Cruquius worden gebouwd. In diverse prijsklassen. Benieuwd welke projecten (koop en huur) op de planning staan? Dat zie je hier!

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven