Image

Wonen in een authentieke wijnsilo

Op stadseiland Cruquius smelt het industriële karakter van het havengebied samen met moderne luxe. Het is een nieuwe wijk met een ontspannen sfeer, met een mix van appartementengebouwen, tiny lofts en royale stadswoningen. Alle gebouwen en woningen zijn ontworpen door gerenommeerde architectenbureaus.

Wil jij kopen op Cruquiuseiland? Op dit moment zijn alleen nog drie unieke wijnsilo’s te koop. De stadswoningen met atelier zijn onlangs verkocht.

"Op zaterdag 1 april (11.00 - 15.00) kun je de wijnsilo's vrij bezichtigen tijdens de NVM Open Huizen Dag."

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Wijnsilo’s

Wil jij wonen in een authentieke wijnsilo met 360 graden uitzicht over Amsterdam en het Oostelijk havengebied? Ervaar het echte rooftop living gevoel in onze unieke wijnsilo’s in het historische havengebied Cruquius.

De tien meter hoge wijnsilo’s verloren hun functie toen begin deze eeuw de regelgeving rond het invoeren van wijn werd aangepast. Wijnopslag in de silo’s is sindsdien niet langer toegestaan. Vandaag de dag hebben de historische wijnsilo’s een nieuwe bestemming: ze zijn getransformeerd tot unieke woningen. De authentieke ronde vorm en witte kleur is behouden. Uiteraard hebben we ze wel prachtig gerestaureerd. En we hebben ze uitgebouwd. De wijnsilo’s zijn te koop vanaf € 1.295.000,-.

Meer informatie vind je op de exclusieve website


 Image

 Image

 Image

 Image

Heb je vragen?

Heb je vragen over de wijnsilo’s? Neem dan gerust contact op met een van de makelaars.

Eefje Voogd Makelaardij

020 – 30 50 560

nieuwbouw@eefjevoogd.nl

Sense Vastgoed

06 – 13 57 40 00

verkoop@cruquius.nl

 

Bekijk wat er binnenkort in verkoop gaat

De komende jaren zullen er nog tal van woningen in Cruquius worden gebouwd. In diverse prijsklassen. Benieuwd welke projecten (koop en huur) op de planning staan? Dat zie je hier!

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven