Image

 Image

 Image

 Image

Kopen op stadseiland Cruquius

Op stadseiland Cruquius smelt het industriële karakter van het havengebied samen met moderne luxe. Het is een nieuwe wijk met een ontspannen sfeer, met een mix van appartementengebouwen, tiny lofts en royale stadswoningen. Alle gebouwen en woningen zijn ontworpen door gerenommeerde architectenbureaus. Zo is elk ontwerp gecreëerd met oog voor detail, materialen zijn met smaak gekozen en uiteraard met grote nauwkeurigheid op elkaar afgestemd.

Wil jij kopen op Cruquiuseiland? Momenteel is het aanbod op Cruquiuseiland nog schaars. Er zijn alleen nog woningen te koop in Cruquius 1.4. Bekijk het laatste aanbod op deze pagina. Bezichtigen? Neem dan contact op met één van de makelaars.


 Image

 Image

 Image

Cruquius 1.4 stadswoningen met atelier

De oude wijnterminal, waar The Harbour Club gevestigd is, is getransformeerd tot een unieke plek om te wonen. The Harbour Club blijft en daaromheen vormt zich een prachtig icoon aan het water met appartementen, stadswoningen met atelier en drie unieke silo-villa’s op het dak.

De stadswoningen met atelier liggen aan de Wijnsilostraat. Deze fraaie straat richting het water wordt groen ingericht met een brede stoep. Hier kun je voor jouw stadswoning een bankje en wat plantenbakken plaatsen en  geniet je van alles wat voorbijkomt. Op je balkon heb je zicht op het water en geniet je van de ochtendzon. De stadswoningen met atelier bestaan uit 2 lagen en variëren in grootte van ongeveer 123 tot 145 m² (inclusief de atelierruimte).

LEES MEER


 Image

 Image

Cruquius 1.4 silo-villa’s

De oude wijnterminal, waar The Harbour Club gevestigd is, is getransformeerd tot een unieke plek om te wonen. The Harbour Club blijft en daaromheen vormt zich een prachtig icoon aan het water met appartementen, woon-werkwoningen en unieke silo-villa’s op het dak. Drie iconisch, oude wijnsilo’s van staal staan op het dak en worden getransformeerd in 3 unieke silo-villa’s met drie woonlagen en een woonoppervlakte van circa 152 m².

LEES MEER

Bekijk het wat er binnenkort in verkoop gaat

De komende jaren zullen er nog tal van woningen in Cruquius worden gebouwd. In diverse prijsklassen. Benieuwd welke projecten (koop en huur) op de planning staan? Dat zie je hier!

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven