Image

 cruquius 2.2 F stadswoning

 cruquius 2.2 F

 Image

Nu te koop

Nu te koop zijn Cruquius Townhouses, Tiny Lofts, De Loods, Cruquius 1.3, Cruquius 2.2F, Cruquius 2.1A. en het penthouse in Cruquius 2.2A. Stuk voor stuk projecten waarbij luxe en comfort hoog in het vaandel staan. En dit alles gepositioneerd op een toplocatie aan de Entrepothaven in het vitale Amsterdam-Oost. Op deze pagina lees je meer over deze unieke projecten.


 Image

Cruquius Townhouses

Op Cruquius 1.6 ontwikkelt Amvest 29 Townhouses. De Townhouses op Cruquius bestaan uit 4 of 5 lagen en hebben een royale stadstuin. De tuin beleef je optimaal door de harmonicadeuren of schuifpui; een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. En de verkoop is gestart!

LEES MEER


 Image

Tiny Lofts

Starters opgelet! De verkoop van de Tiny Lofts is gestart. Een betaalbare nieuwbouw koopwoning in Amsterdam was lange tijd een utopie. Met de nadruk op ‘was’, want op Cruquius wordt een nieuw woonconcept neergezet. Vanuit de gedachten om maximaal wooncomfort te bieden op circa 24 tot 30 m² is de Tiny Loft ontstaan. Een appartement met slimme indeling en hybride meubilair, zodat je ruimte hebt op de plekken waar je op dat moment bent.

Bekijk het aanbod

Bekijk de video hieronder om een perfect beeld te krijgen.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Cruquius Sigma 2.2 A | penthouse en appartementen

Op de top van de oude Sigmafabriek komen twee compleet nieuwe woonlagen. Qua stijl uiteraard passend bij het monumentale pand. Met terrassen aan alle kanten en enorme ramen die je uitzicht geven over het gebied, de haven en de stad, heb je hier iets heel bijzonders in handen.

 

LEES MEER


 Image

 Image

 Image

 Image

Cruquius 1.3: tussen de haven en het hart

Cruquius 1.3 bestaat uit vier imposante L-vormige gebouwen. De woningen zijn heerlijk licht dankzij de grote raampartijen. Bovendien hebben alle woningen een fijne en zonnige buitenruimte en kun je in de meeste gevallen genieten van een schitterend uitzicht op de Entrepothaven. Aan de waterkant ligt Cruquius 1.3 direct aan de gezellige boardwalk. Die brengt je zo naar de Harbour Club of de andere kant op richting het Amsterdam-Rijnkanaal. Landinwaarts ligt op loopafstand het historische hart van Cruquius met de natuurspeelplaats en lekkere terrasjes.


 Image

Cruquius 1.3 | Stadswoningen

Op de begane grond en eerste verdieping van de vier imposante L-vormige gebouwen van Cruquius 1.3, vind je de ruime stadswoningen met drie of vier slaapkamers én een eigen tuin. Dankzij de grote raampartijen baden de stadswoningen in het zonlicht. Een bijzondere gezinswoning waarbij je niet inlevert op luxe. Koopsom vanaf circa € 805.000,- v.o.n. incl. 50 jaar afgekochte erfpacht.

LEES MEER


 Image

Cruquius 1.3 | Luxe appartementen en penthouses met uitzicht op de Entrepothaven

De 3- en 4- kamerappartementen en penthouses van Cruquius 1.3, inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht, zijn heerlijk licht dankzij de grote raampartijen en bieden een prachtig uitzicht over de Entrepothaven. Op loopafstand vind je historische hart van Cruquius met de natuurspeelplaats en lekkere terrasjes. Koopsom vanaf circa € 515.500,- v.o.n. incl. 50 jaar afgekochte erfpacht.

LEES MEER


 cruquius 2.2 F stadswoning

 Image

 cruquius 2.2 F

 cruquius 2.2 f

 cruquius 2.2 f

 cruquius 2.2 F

Cruquius 2.2 F: stijlvol wonen in een karakteristieke omgeving – eigen grond

Aan de Nieuwevaartkade zijn nog slechts twee stadswoningen beschikbaar met een geweldig dakterras op het zuiden. Hiervandaan heb je een schitterend uitzicht op het water. Het kan niet anders dan dat de creativiteit hier gaat stromen. Alle woningen zijn voorzien van openslaande deuren en een Frans balkon. En vanuit de overloop op de bovenste verdieping wandel je zo naar je eigen dakterras. Ongetwijfeld een bijzondere plek hier in Amsterdam!


 Image

Cruquius 2.2 F in het kort

  • Nog 2 woningen te koop
  • 4 woonlagen
  • Woonoppervlakte circa 170m2
  • Gelegen aan het water
  • Luxe greeploze keuken met een composiet keukenblad, een Quooker en met Siemens inbouwapparatuur
  • Luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, 2e toilet en designradiator
  • Royaal dakterras op het zuiden
  • Inpandige garage
  • Eigen grond
  • Koopsom vanaf circa € 1.225.000 v.o.n.

LEES MEER

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven