Image

Ondernemen op Cruquiuseiland

Per direct beschikbaar

Ben je ondernemer? Dan is Cruquiuseiland misschien wel dé plek voor het nieuwe bedrijf dat je in gedachten hebt! In deze nieuwe wijk in Amsterdam-Oost smelt de rijke historie van het havengebied samen met moderne luxe. De verbinding met het water voel je overal. Dat creëert een ontspannen eilandsfeer.

Op het nieuwe, inspirerende stadseiland kun je wonen, werken en ontspannen. De architectuur is modern en ook de pleinen en stadsparken zijn met smaak ontworpen. Het is een plek waar je prettig leeft, maar ook een plek die je bewust op zoekt als je in een andere wijk van Amsterdam woont. Het is ook maar 10 minuten fietsen vanuit de stad.

 Image

Prachtige ligging in Amsterdam Oost

 Image

Combinatie van nieuwbouw en industriële gebouwen

 Image

Buren van hoogwaardige bedrijven

 Image

Moderne ruimtes 

 Image

Flexible huurcontract

 Image

Eerste huurder, dus de perfecte inrichting


 Image

 Image

Ruimte voor creatieve ondernemers

Op een aantal plekken in Cruquius is er nog ruimte voor inspirerende, creatieve bedrijven. Ga jij voor een plek aan de Entrepothaven, een zichtlocatie aan de Cruquiusweg of liever voor een tussenstraat in de buurt van de nieuwe supermarkt en de Harbour Club?

Er  is nog een enkele bedrijfsruimtes (koop) beschikbaar. Het gaat om ruimte C06 à 394m² verdeeld voer twee verdiepingen en monumentale voormalige Sigma-fabriek à 1375m2. De mogelijkheden aan bedrijfsvoering zijn oneindig. Een paar ideeën: interieurontwerp, bijvoorbeeld met een atelier, een conceptstore, een boetiek, traiteur of wijnhandel. Horeca is al volledig ingevuld, dus dat kan helaas niet meer…

Deze ondernemers gingen je al voor

Je bent niet eerste die hier gaat ondernemen. Eind 2017 werden de eerste ruimtes opgeleverd. Amvest – investment manager en ontwikkelaar van woongebieden – heeft het kantoor met 90 man personeel naar Cruquius verhuisd. Ook brouwwerf Krux vond hier zijn plek. En dan hebben we het nog niet over de sportsstudio, de tandartsenpraktijk en alle andere bedrijven in het gebied, zoals Office Consign en Architectural Materials Amsterdam. Lees hieronder meer over de ondernemers die je voorgingen.


 Image

Joki

Bij koffiebar Joki wordt de heerlijke speciaalkoffie van Stooker geschonken. De naam Joki (‘stoom’ in het Japans) is een knipoog naar de grootste stoommachine ter wereld “Gemaal de Cruquius”. Joki is doordeweeks geopend van 09:00 tot 15:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. Nieuwsgierig? Koffiebar Joki vind je in The Set aan Cruquiusweg 89 F. 


 Image

 Image

 Image

Cruquius, de nieuwe plek voor jouw bedrijf?!

Cruquius is een stadseiland in Amsterdam-Oost, aan de schitterende Entrepothaven. Het stadseiland ligt op een ideale plek, dichtbij de Indische buurt, maar ook 10 minuten fietsen vanaf het centrum van Amsterdam. Op deze kaarten zie je de ligging, de omvang van de nieuwe wijk en de plekken waar nog bedrijfsruimten beschikbaar zijn. Klik op de witte knop rechts onderin om de kaart te vergroten.


 Image

 Image

Nieuw aanbod: commerciële ruimtes in Berkhout

In Berkhout zijn drie aantrekkelijke ruimtes beschikbaar, ideaal voor commercieel gebruik. Dit omvat één koopruimte en twee huurruimtes, elk met unieke kenmerken en mogelijkheden.

De koopruimte, gesitueerd op zowel de begane grond als de eerste verdieping, is te vinden op de adressen Cruquiusweg 128 en Brandslangstraat 11. Met een indrukwekkende oppervlakte van 490 m² BVO biedt deze ruimte volop mogelijkheden. De vraagprijs voor deze veelzijdige ruimte is vastgesteld op €1.400.000, vrij op naam en exclusief BTW. Een interessant extra is de optie om tot vier parkeerplaatsen bij te kopen, waarvan twee zijn voorbereid voor het plaatsen van een laadpaal. Deze parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor €45.000 per stuk, exclusief BTW. De plattegronden van deze koopruimte zijn hieronder te downloaden.

Plattegrond begane grond

Plattegrond eerste verdieping


 Image

Wat betreft de huurruimtes: de eerste is gelegen aan de Cruquiusweg 130. Deze compacte ruimte van 77 m² BVO op de begane grond is beschikbaar voor een huurprijs van €225 per m² BVO, exclusief BTW. De plattegrond van deze huurruimte is hieronder te downloaden.

Plattegrond huurruimte 1

De tweede huurruimte bevindt zich op de Lorriestraat 51. Ook deze ruimte, gelegen op de begane grond, biedt met 137 m² BVO meer ruimte en is beschikbaar voor dezelfde huurprijs van €225 per m² BVO, exclusief BTW. De plattegrond van deze huurruimte is hieronder te downloaden.

Plattegrond huurruimte 2

Deze ruimtes in Berkhout bieden voor ondernemers uitstekende mogelijkheden in een aantrekkelijke omgeving.

Interesse? Laat je gegevens achter in het formulier aan de onderzijde van deze pagina. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen of extra informatie kun je contact opnemen met Job Koop via job@mooilostop.nl of bel naar 0636162718.


 Image

Reeds verhuurd: industriële ruimtes aan de Cruquiusweg

Ondernemen op een zichtlocatie? En dat per direct? Dan ben je bij de bedrijfsruimte B02 van Cruquius 2.1, ontworpen door Architectenbureau LEVS, op de juiste plek. De industriële bedrijfsruimte bevindt zich in een markant en terrasvorming gebouw in de Binnenbocht van Cruquius en zijn goed zichtbaar vanaf de Cruquiusweg. Het gebouw is aan de zuidwestkant om het water heen gevormd, zodat je hier kan genieten van het uitzicht op het water.


 Image

Reeds verhuurd: commerciële ruimte B01 en B02 in Cruquius 2.1

Het afwerkingsniveau van de bedrijfsruimten is casco, maar er zijn verschillende inbouwpakketten bespreekbaar. Cruquius 2.1 is in de zomer van 2021 opgeleverd. In Cruquius 2.1 verhuren wij voor €225,-/m² ex btw:

  • B01 – 145 m² op begane grond (reeds verhuurd)
  • B02 – 350 m² op begane grond met mogelijkheid van splitsen in twee ruimtes van 145 en 205 m² (onder optie)

 Image

 Image

Cruquius 1.3 | Direct aan de Entrepothaven

Cruquius 1.3 is onlangs opgeleverd. Hier zit je direct aan de Entrepothaven, te midden van het bruisende woongebied. Het historische hart van Cruquius ligt op loopafstand, met de natuurspeelplaats en gezellige horeca. Via de boardwalk langs het water loop je zo links naar de Harbour Club en rechts richting het Amsterdam-Rijnkanaal. En het centrum van Amsterdam is slechts 10 minuten fietsen.

De rijke geschiedenis van Cruquius is met het gehele gebied verweven. De architectuur van Cruquius 1.3 verwijst naar het maritieme en industriële verleden van Cruquius. De 4 L-vormige gebouwen zijn ontworpen door Arons en Gelauff architecten.


 Image

Reeds verhuurd: commerciële ruimte C01, C02 en C04 in Cruquius 1.3

De beschikbare bedrijfsruimten, koop én huur, bevinden zich op de begane grond en de eerste verdieping. De ruimten op de begane grond hebben een plafondhoogte van maar liefst 3,3 meter en er is keuze uit een ruime variatie aan vloeroppervlakten. De bedrijfsruimten bevinden zich zowel aan de Cruquiusweg als in de straten richting het water. Het afwerkingsniveau is casco, maar er zijn verschillende inbouwpakketten bespreekbaar. De ruimte is onlangs opgeleverd.


 ondernemen op cruquius

 Image

Beschikbaar: commerciële ruimte à 394 m² in Cruquius 1.3

In Cruquius 1.3 worden de ruimtes te huur aangeboden voor €225,-/m² ex btw:

  • C01 – 64 m² op begane grond (reeds verhuurd)
  • C02 – 201 m² op begane grond  (reeds verhuurd)
  • C04 – 134 m² op begane grond (reeds verhuurd)

In Cruquius 1.3 wordt een ruimte te koop aangeboden voor €3.300,-/m² ex. btw:

  • C06 – 394 m² (verdeeld over de begane grond (196 m²) en de eerste verdieping (198 m²)

 creatieve bedrijfsruimte te koop casco woning beschikbaar amsterdam-oost sigma ondernemen

 creatieve bedrijfsruimte te koop casco woning beschikbaar amsterdam-oost sigma ondernemen

Te koop: 1.375 m² monumentale bedrijfsruimte op eigen grond!

Of is ondernemen in het historische Sigma terrein dé kans voor jou? De voormalige Sigma-fabriek in Amsterdam-Oost is gerenoveerd en in dit gemeentelijke monument is per direct 1.375 m² (VVO) creatieve bedrijfsruimte beschikbaar.

MEER INFORMATIE

Ben je geïnteresseerd in ondernemen op Cruquius?

Laat je gegevens achter in onderstaand formulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen of extra informatie kun je contact opnemen met Job Koop via job@mooilostop.nl of bel naar 0636162718.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven