Image

Ondernemen Cruquius

Er is nieuw aanbod op Cruquius voor ondernemers! Ben je ondernemer? Dan is Cruquius dé plek voor jou. Van horeca-ondernemer, zzp’er tot ondernemers in de creatieve maakindustrie met 100 man personeel – en alles wat er tussen zit: je bent welkom op dit prachtig stukje Amsterdam.


 Image

Cruquius 1.3

Cruquius 1.3, een ontwerp door Arons en Gelauff architecten, bestaat uit 4 L-vormige gebouwen te midden van het bruisende woongebied. De beschikbare bedrijfsruimten, koop én huur, bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping. De ruimten op de begane grond hebben een plafondhoogte van maar liefst 3,3 meter(!) en er is keuze uit een ruime variatie aan vloeroppervlakten. De bedrijfsruimten bevinden zich zowel aan de Cruquiusweg als in de straten richting het water. Het afwerkingsniveau is casco, maar er zijn verschillende inbouwpakketten bespreekbaar. De oplevering is naar verwachting in zomer 2021.

 Image

Aanbod Cruquius 1.3

In Cruquius 1.3 worden drie ruimtes te huur aangeboden voor €225,-/m2 ex btw:

  • C01 – 64 m2 (begane grond)
  • C02 – 201 m2 (begane grond)
  • C04 – 134 m2 (begane grond)

In Cruquius 1.3 worden twee ruimten te koop aangeboden voor €3.300,-/m2 ex. btw:

  • C06 – 394 m2 (verdeeld over de begane grond (196 m2) en de eerste verdieping (198 m2)
  • C07 – 293 m2 (verdeeld over de begane grond (127 m2) en de eerste verdieping (166 m2)

Ben je geïnteresseerd in ondernemen op Cruquius? Vul dan snel het formulier op deze pagina in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen of extra informatie kun je contact opnemen met Job Koop via job@mooilostop.nl.

 


 Image

Cruquius 2.1 A

Ondernemen op een spectaculaire locatie? Dan ben je bij de bedrijfsruimtes van Cruquius 2.1, ontworpen door Architectenbureau LEVS, op de juiste plek. De industriële bedrijfsruimtes (let op: enkel huur) bevinden zich in een markant en terrasvorming gebouw in de Binnenbocht van Cruquius en zijn goed zichtbaar vanaf de Cruquiusweg. Ze zijn direct gelegen naast de industriële Remepa loods en je krijgt bovendien een creatieve interieurinrichter als buurman. Het afwerkingsniveau is casco, maar er zijn verschillende inbouwpakketten bespreekbaar. De oplevering is naar verwachting in zomer 2021.

 Image

Aanbod Cruquius 2.1 A

In Cruquius 2.1A verhuren wij voor €225,-/m2 ex btw:

  • B01 – 145 m2 (begane grond)
  • B02 – 350 m2 (begane grond)

Wil jij ook ondernemen op Cruquius?

Het bruisende Cruquiuseiland in Amsterdam-Oost biedt ruimte voor verbinding, creativiteit en inspiratie voor ondernemers. Er zijn dan ook verschillende ruimtes beschikbaar voor ondernemers. Ben je geïnteresseerd? Vul dan het onderstaande formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen of extra informatie kun je contact opnemen met Job Koop via job@mooilostop.nl.

Vraag nu meer informatie aan


 ondernemen op cruquius

 Image

 Image

 Image

De locatie

Cruquiuseiland in Amsterdam-Oost transformeert van een voormalige industriële zone naar een nieuw en levendig woon- én werkgebied. Gevarieerde architectuur wordt afgewisseld met gerestaureerde historische gebouwen. Er is veel aandacht voor groen, biodiversiteit en duurzaamheid. Combineer dit met de prachtige historie, de bereikbare ligging en de nieuwe boardwalk aan het water en je wordt direct enthousiast.

 Image

Prachtige ligging in Amsterdam Oost

 Image

Combinatie van nieuwbouw en industriële gebouwen

 Image

Buren van hoogwaardige bedrijven

 Image

Moderne ruimtes 

 Image

Flexible huurcontract

 Image

Eerste huurder, dus de perfecte inrichting


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Zij gingen je al voor

Je bent niet eerste die hier gaat ondernemen. Eind 2017 werden de eerste ruimtes opgeleverd. Amvest – investment manager en ontwikkelaar van woongebieden – heeft het kantoor met 90 man personeel naar Cruquius verhuisd. Ook Brouwerij Bruut vond hier zijn plek. En dan hebben we het nog niet over de sportsstudio, de tandartsenpraktijk en alle andere creatieve bedrijven in het gebied, zoals Design Post Amsterdam, Office Consign, Architectural Materials Amsterdam (AMA).

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven