cruquius 2.2 F

Start verkoop Cruquius 2.2 F dinsdag 25 september 2018 (18:00 – 20:00)

Noteer dinsdag 25 september in je agenda, want dan starten we met de verkoop van Cruquius 2.2 Sigma in de oude Sigma-verffabriek (Cruquiusweg 102 te Amsterdam).

Cruquius 2.2 Sigma

Met haar eigen identiteit is Cruquius uniek. Hier woon je binnen de ring van Amsterdam op een plek waar nieuw gebouwd wordt met respect voor wat oud is. Cruquius 2.2 Sigma ligt om de hoek van de natuurspeelplaats die wordt omringd door conceptstores en horeca met terrassen. Een heel bijzondere plek, waar de stad even heel ver weg lijkt. Al is het tegendeel waar. Met 10 minuten fietsen bevind je je al in hartje Amsterdam.

 

Nieuw wonen in een appartement met karakter

In de oude Sigma-verffabriek komen 10 appartementen in drie verschillende typen. De appartementen zijn circa 70, 80 en 129 m². Altijd heb je twee slaapkamers en een loggia. Na de renovatie zijn de appartementen comfortabel en voldoen ze in alle opzichten aan wat we in deze tijd verlangen van een woonruimte. De industriële details worden gekoesterd. Kun je je voorstellen hoe mooi het licht hier binnenvalt? Ieder appartement beschikt over de mogelijkheid tot een eigen stallingsplaats in een afgesloten garage.

Jouw zonnige hotspot met waterzicht

In de zuidelijke C-toren komen 12 prachtige koopappartementen van 93 of 96 m². De appartementen zijn modern, maar refereren in architectuurstijl wel aan de oude gebouwen in de omgeving. Bij thuiskomst parkeer je je auto op de stallingsplaats in de afgesloten garage onder het gebouw of je loopt via de hoofdentree naar binnen. Neem de trap of lift naar jouw verdieping en geniet van wonen op deze schitterende plek met uitzicht over het water. Doordat er op elke verdieping slechts 2 appartementen komen, heb je altijd vrij zicht. Zin in de zon? De grote inpandige terrassen liggen op het westen.

Een groot huis aan het water waar je hart sneller van gaat kloppen

Aan de Nieuwevaartkade komen 6 royale eengezinswoningen met geweldig dakterras op het zuiden. Hiervandaan kijk je schitterend uit over het water. Altijd vrij. Wat een bijzonder plekje hier in Amsterdam! De huizen zijn circa 170 m² groot en de hoekwoning telt zelfs circa 200 m². Je auto parkeer je in de garage op de begane grond van de woning. Aan de waterkant heb je een hobbykamer, waar je ook prima een werkplek kunt creëren. Het kan niet anders dan dat de creativiteit hier gaat stromen. De Delftse stoep voor de deur is een stukje buiten waar je in contact staat met je buurt. Zet er een bankje neer, ga lekker zitten en geniet!

Meer informatie?

Kom op dinsdag 25 september aanstaande naar de start verkoop van Cruquius 2.2. Tijdens de start verkoop overhandigen wij de brochure, prijslijst en de inschrijfprocedure. Na de start verkoop heb je tot 1 oktober aanstaande de tijd om je via de website ivaldi.dev in te schrijven. De loting zal plaatsvinden door de notaris.

Graag tot dinsdag 25 september!

Goed om te weten: de penthouses zullen in een later stadium in de verkoop gaan.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven