Image

Luxe, lichte appartementen aan de Entrepothaven

scroll down

Cruquius 1.3H | Laatste aanbod beschikbaar

English version of this web page can be found here.

Cruquius 1.3 bestaat uit vier imposante L-vormige gebouwen aan de Entrepothaven. In het meest rechtse gebouw liggen de huurappartementen, in 1.3H. Het unieke design, de fraaie buitenruimten en de luxe afwerking maken dit tot één van de pareltjes van Cruquiuseiland.

Cruquius 1.3H bestaat uit 52 huurappartementen. De grootte van de appartementen varieert van 43 tot 122 m2. Elk appartement heeft een balkon of groot terras. De huurprijzen zijn van € 1.050,- tot € 2.150,- per maand (exclusief servicekosten á € 85 per maand).

In Cruquius 1.3H kun je op elke donderdag tussen 13.30 en 15.30 uur op afspraak bezichtigen met een van de makelaars. De contactgegevens om je aan te melden, staan onderaan deze pagina. Staat een appartement onder optie? Je kunt je hiervoor alsnog inschrijven. Je komt dan op de reservelijst.


 Image

 Image

 Image

 Image

Unieke locatie aan het water

Cruquius 1.3H ligt pal aan de Entrepothaven, aan het begin van de Cruquiusweg. Dit is dicht bij het levendige hart van Cruquius. Het gebouw staat met ‘de voet’ op de boardwalk. Hier is het goed toeven aan het water, maar ook in de groene stadsparken die zijn aangelegd op Cruquiuseiland. Je geniet van het ontspannen eilandleven, met eigenwijze horeca, een supermarkt en een sportschool waar je gemakkelijk naartoe wandelt.

MEER LEZEN OVER CRUQUIUSEILAND

Onder het gebouw vind je een parkeergarage. Kom straks aanrijden met de auto en parkeer hem in de garage op je eigen parkeerplek. Voor 44 appartementen is een parkeerplaats beschikbaar (huurprijs van € 175,- per maand en € 20,- servicekosten). Bovendien is er een gezamenlijke fietsenstalling.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Van studio tot 4-kamerappartement

De variatie in Cruquius 1.3H is groot. Ga jij voor een studio of een ruim appartement met 2, 3 of zelfs 4 kamers in dit unieke gebouw aan het water? Het leuke is dat de architect er alles aan heeft gedaan om nagenoeg alle appartementen uitzicht te bieden op de Entrepothaven. De appartementen zijn heerlijk licht dankzij de hoge raampartijen vanaf de vloer. Verder zijn de appartementen inclusief eiken laminaatvloer.

Cruquius 1.3H is in verhuur, dus een deel van de appartementen is reeds verhuurd. Maar er is nog aanbod! Je kunt alle appartementen bekijken via de woningzoeker hieronder.

Neem een kijkje in de huurappartementen van Cruquius 1.3H

Schrijf je in via de woningzoeker

Inschrijven is heel makkelijk. Via de onderstaande woningzoeker bekijk je de beschikbare huurappartementen. Door erop te klikken, kun je alle ins & outs bekijken. De inschrijving verloopt volledig digitaal. Klik op 'ik wil deze woning' en vul je gegevens in.

Inschrijven, hoe doe je dat?

Via de woningzoeker kun je bekijken welke appartementen je voorkeur hebben. Vervolgens kun je je online inschrijving starten. Naast je NAW-gegevens geef je op welke appartementen je voorkeur hebben en moet je diverse documenten uploaden. Als alle documenten compleet zijn, kan de makelaar een appartement aan je toewijzen.

Als je een bouwnummer hebt openstaan in de woningzoeker zie je rechts een link ‘ik wil deze woning’. Met deze link open je het online inschrijfformulier van dat complex. Je kunt ook de blauwgroene button gebruiken.


 Image

Fraaie architectuur

Architectenbureau Arons & Gelauff uit Amsterdam is de kracht achter het ontwerp van Cruquius 1.3. “De architectuur verwijst naar het maritieme en industriële verleden van Cruquius. Dan denk je al snel aan donkere bakstenen, maar we wilden juist gebouwen maken die licht en expressief zijn, die goed passen bij de rest van de gebouwen op Cruquiuseiland. Dit hebben we bereikt door de gebouwen te voorzien van karakteristieke ‘sheddaken’. Die zaagtandvorm, die je van oude fabrieken kent, zie je al vanuit de verte.”

Vragen of bezichtigen? Laat het ons weten!

Heb je vragen over de huurappartementen van Cruquius 1.3H? Aarzel niet om de makelaars te bellen of mailen. Hun contactgegevens staan hieronder.

In Cruquius 1.3H kun je op elke donderdag tussen 13.30 en 15.30 uur op afspraak bezichtigen met een van de makelaars. Meld je aan via onderstaande contactgegevens.

E-mailadres: verhuur@vanderlinden.nl
Tel: 020-571 27 02

of

E-mailadres: cruquius@iamrealestate.nl
Tel: 020-210 33 33

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven