Image
scroll down

Nu in verhuur: Cruquius 1.3H

Wonen aan het water. Binnen de ring. Heerlijk vrij en toch midden in Amsterdam. Het kan als je een appartement huurt in Cruquius 1.3. Het prachtig vormgegeven gebouw heeft grote ramen en bijna elk appartement heeft een buiten met mooi zicht op de Entrepothaven. Er zijn 52 appartementen die in grootte uiteenlopen van circa 43 tot 122 m².

Huurprijzen van circa € 990 – € 2.070,00 p/mnd., excl. servicekosten.


 Image

 Image

 Image

Uitstekende locatie

Je vindt Cruquius 1.3H aan het begin van de Cruquiusweg. Kom straks aanrijden met de auto en parkeer hem in de garage op je eigen parkeerplek. Of zet je fiets in de gezamenlijke fietsenstalling en vervolg je weg naar boven.

Cruquius 1.3H ligt pal aan het water, precies tussen de Entrepothaven en het historische hart van Cruquius. Het gebouw staat met ‘de voet’ op de gezellige boardwalk. Wandel straks langs het water even naar de Harbour Club of loop naar het historische hart van Cruquius met de natuurspeelplaats en lekkere terrasjes.

Je woont hier in de buurt van allerlei horeca, de (eventueel) toekomstige supermarkt is dichtbij en ook de sportschool vind je op de hoek. En wil je meer? Dan fiets je zo naar de Indische buurt in Zeeburg. Bijvoorbeeld, want met de fiets ben je ook zo in het gezellige Oost.


 Image

 Image

Project

Cruquius 1.3 bestaat uit vier imposante L-vormige gebouwen, waarvan er 1 verhuurd wordt. Daar vertellen we je graag meer over. Het unieke design, volop ruimte om buiten te zijn en luxe afwerking, maken dit tot één van de pareltjes van het eiland.

Cruquius 1.3 H bestaat uit 52 huurappartementen. De variatie is enorm. Er zijn maar liefst 30 verschillende typen die van elkaar verschillen in grootte, ligging en indeling. Het leuke is dat de architect er alles aan gedaan heeft om bijna iedereen zicht te bieden op de Entrepothaven. De woningen zijn heerlijk licht dankzij de grote raampartijen.

Er zijn appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers van 43 tot 122 m² groot. Alle appartementen hebben een balkon of groot terras.

Architectenbureau Arons & Gelauff maakte het ontwerp. “De architectuur verwijst naar het maritieme en industriële verleden van Cruquius. Dan denk je al snel aan zware, bruine bakstenen. Maar we wilden juist gebouwen maken die licht en expressief zijn en passen bij de rest van het nieuwe Cruquius. Dit hebben we bereikt door de gebouwen te voorzien van karakteristieke ‘sheddaken’. Die zaagtandvorm, die je van oude fabrieken kent, zie je al vanuit de verte.”

Klik hier voor de huurvoorwaarden

Klik hier voor de keukentekeningen

Klik hier voor de FAQ

Schrijf je in via de woningzoeker

Inschrijven is heel makkelijk. Via de onderstaande woningzoeker bekijk je de beschikbare huurappartementen. Door erop te klikken, kun je alle ins & outs bekijken. De inschrijving verloopt volledig digitaal. Klik op 'ik wil deze woning' en vul je gegevens in.

Voor verhuur en informatie

E-mailadres: verhuur@vanderlinden.nl
Tel: 020-571 27 02

of

E-mailadres: cruquius@iamrealestate.nl
Tel: 020-210 33 33

 

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven