Image

 Image

Nu in verhuur: Cruquius 2.1A

Het gevoel dat je vrij woont, bij het water op je eigen Amsterdamse eiland. Binnen de ring. Heerlijk! We zijn gestart met de verhuur van 42 vrije sector huurappartementen. De variatie is groot. Van circa 52 tot 150 m². Altijd heb je een lekker balkon of terras. De appartementen worden verhuurd inclusief luxe keuken en badkamer. Alles gloednieuw! Kies jij hiervoor? Dan zien we je snel in de Binnenbocht van Cruquius.

Huurprijzen van circa € 1.220,00 – € 2.370,00 p/mnd., excl. servicekosten.

 


 Image

 Image

 Image

Toplocatie

Aan de Zeeburgerkade wordt gebouwd aan Cruquius 2.1A. Een terrasvormig gebouw, met lichte gevelsteen en een grote diversiteit aan appartementen. Het gebouw komt in de binnenbocht van Cruquius. Dat betekent dat je in veel gevallen uitkijkt op het water en de zon onder ziet gaan.

Je bereikt Cruquius 2.1A via de Cruquiusweg. Fiets vanuit hartje Amsterdam in een kwartier naar je nieuwe thuis. Ze je fiets in de gezamenlijke fietsenberging en vervolg binnendoor je weg naar boven. Je woont hier in de buurt van allerlei horeca, de supermarkt is dichtbij en ook de sportschool vind je op de hoek. Op de begane grond van Cruquius 2.1 A komen kleine winkeltjes. Ook worden er plannen gemaakt voor zorgvoorzieningen en een sportschool.

Wandel straks binnendoor naar het historische hart van Cruquius of loop over de boardwalk. Pak een terrasje, ga ergens lekker eten of klap je laptop open en werk wat mail weg. Op Cruquius is van alles te doen. En wil je meer… dan fiets je zo naar de Indische buurt in Zeeburg. Bijvoorbeeld, want met de fiets ben je ook zo in het gezellige Oost.


 Image

 Image

Project

Cruquius 2.1A bestaat uit koop- en huurappartementen. De 42 vrije sector huurappartementen vind je op de 3e tot en met de 6e verdieping. Er zijn maar liefst 23 verschillende typen, dus je hebt echt wat te kiezen. De woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 52 tot 150 m². Altijd mag je rekenen op een luxe afwerking met mooie keuken, voorzien van inbouwapparatuur en moderne badkamer.

Het gebouw heeft een toren van maar liefst 45 meter hoog en valt daardoor al vanaf de verte op. De opzet is terrasvormig. Mooi om te zien en hierdoor hebben alle appartementen een fijne buitenruimte. Door de grote ramen, vaak tot aan de grond, ben je verzekerd van een heerlijk licht appartement.

Adriaan Mout van Architectenbureau LEVS: “De terrasvorm maakt het gebouw heel karakteristiek en geeft het een duidelijke relatie met de omgeving. Eigenlijk zet het gebouw de golfbeweging van het water door. En als de namiddagzon in het water weerspiegelt, zie je helemáál hoe bijzonder deze plek is. Soms is het alsof de horizon in brand staat, prachtig! Juist daarom hebben we het gebouw aan de zuidwestkant om het water heen gevormd. Dan kan vrijwel iedere bewoner van dat effect genieten.”

Klik hier voor de huurvoorwaarden

Klik hier voor de keukentekeningen

Klik hier voor de FAQ

Klik hier voor de afwerkstaat

 

Schrijf je in via de woningzoeker

Inschrijven is heel makkelijk. Via de onderstaande woningzoeker bekijk je de beschikbare huurappartementen. Door erop te klikken, kun je alle ins & outs bekijken. De inschrijving verloopt volledig digitaal. Klik op 'ik wil deze woning' en vul je gegevens in.

Voor verhuur en informatie

E-mailadres: verhuur@vanderlinden.nl
Tel: 020-571 27 02

of

E-mailadres: cruquius@iamrealestate.nl
Tel: 020-210 33 33

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven