Image

Zichtappartementen aan de Zeeburgerkade

Cruquius 2.1A | Nog 1 woning beschikbaar

De vorm van het gebouw maakt Cruquius 2.1A heel bijzonder. Het heeft een duidelijke relatie met de omgeving. Het gebouw is aan de zuidwestkant om het water heen gevormd, zodat vrijwel iedere bewoner geniet van het uitzicht op het water. De overige appartementen hebben ook een fraai uitzicht, onder andere op de groene binnentuin.

Cruquius 2.1A, gelegen aan de Binnenbocht, bestaat uit 42 luxe vrije sector huurappartementen. Momenteel is er nog 1 woning beschikbaar, namelijk woning 2.1.68.


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

2-, 3- en 4-kamerappartementen

Cruquius 2.1A is een mix van koop- en huurappartementen. De 42 vrije sector huurappartementen liggen op de 3e tot en met de 6e verdieping. De woonoppervlaktes variëren van circa 52 tot 150 m². Elk appartement is voorzien van een luxe keuken met een combimagnetron, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap en composiet werkblad. Ook de badkamer is modern en compleet. Verder zijn de appartementen inclusief eiken laminaatvloer. Door de verdiepingshoge ramen ben je verzekerd van optimaal uitzicht naar buiten en een heerlijk licht appartement.

Onder het gebouw vind je een parkeergarage. Kom straks aanrijden met de auto en parkeer hem in de garage op je eigen parkeerplek. Voor 29 appartementen is een parkeerplaats beschikbaar (huurprijs van € 175,- per maand en € 20,- servicekosten).

Cruquius 2.1A is in verhuur, dus een deel van de appartementen is reeds verhuurd. Maar er is nog aanbod! Je kunt alle appartementen bekijken via de woningzoeker.

GA NAAR DE WONINGZOEKER

Neem een kijkje in de huurappartementen van Cruquius 2.1A

Schrijf je in via de woningzoeker

Inschrijven is heel makkelijk. Via de onderstaande woningzoeker bekijk je de beschikbare huurappartementen. Door erop te klikken, kun je alle ins & outs bekijken. De inschrijving verloopt volledig digitaal. Klik op 'ik wil deze woning' en vul je gegevens in.

Inschrijven, hoe doe je dat?

Via de woningzoeker kun je bekijken welke appartementen je voorkeur hebben. Vervolgens kun je je online inschrijving starten. Naast je NAW-gegevens geef je op welke appartementen je voorkeur hebben en moet je diverse documenten uploaden. Als alle documenten compleet zijn, kan de makelaar een appartement aan je toewijzen.

Als je een bouwnummer hebt openstaan in de woningzoeker zie je rechts een link ‘ik wil deze woning’. Met deze link open je het online inschrijfformulier van dat complex. Je kunt ook de blauwgroene button gebruiken.


 Image

 Image

 Image

 Image

Relatie met het water

Adriaan Mout van Architectenbureau LEVS heeft het unieke gebouw ontworpen. “De terrasvorm maakt het gebouw heel spectaculair. Eigenlijk zet het gebouw de golfbeweging van het water door. En als de namiddagzon in het water weerspiegelt, zie je helemáál hoe bijzonder deze plek is. Soms is het alsof de horizon in brand staat, prachtig! Juist daarom hebben we het gebouw aan de zuidwestkant om het water heen gevormd. Dan kan vrijwel iedere bewoner van dat effect genieten.”

De binnentuin vormt het centrale rustpunt van het gebouw. De tuin wordt ingericht met fraaie banken, mooie bomen en een mix van struiken en bloemen die vogels en vlinders aantrekken. Alle bewoners hebben toegang tot deze gemeenschappelijke tuin.


 Image

 Image

 Image

 Image

Unieke plek

Cruquius 2.1A ligt aan de Zeeburgerkade, heel dichtbij het levendige hart van Cruquius. Het is een unieke plek aan het water. Je geniet van het ontspannen leven op Cruquiuseiland, met alles in de buurt. Denk aan eigenwijze horeca, een supermarkt, tandarts en een sportschool. Je loopt er allemaal gemakkelijk naartoe. En met tien minuten fietsen sta je in het centrum van Amsterdam, óók een fijn idee.

LEES MEER OVER CRUQUIUSEILAND

Vragen?

Heb je vragen over de huurappartementen van Cruquius 2.1A? Aarzel niet om de makelaars te bellen of mailen. Hun contactgegevens staan hieronder.

E-mailadres: verhuur@vanderlinden.nl
Tel: 020-571 27 02

of

E-mailadres: cruquius@iamrealestate.nl
Tel: 020-210 33 33

Downloads

Klik hier voor de huurvoorwaarden

Klik hier voor de keukentekeningen

Klik hier voor de FAQ

Klik hier voor de afwerkstaat

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven