Image

 Image

 Image

Verwacht

Ben jij op zoek naar een huurwoning in Cruquius? De komende jaren zullen er tal van woningen in Cruquius worden gebouwd. Benieuwd welke projecten op de planning staan? Dat zie je hier!


 Image

Cruquius 2.1C

2Peer

ls onderdeel van het nieuwe groene hart van Cruquius komt een gebouw 2.1.C (2Peer) en wordt speciaal ontwikkeld voor “sharde Living”: een concept waarbij jonge bewoners een woning delen. Dit stoere gebouw van baksteen en houten elementen verbindt de industriële sfeer van de ‘binnenbocht’ met de nieuwbouwarchitectuur aan de ‘buitenbocht’.

  • Status: in ontwikkeling
  • Start verhuur: 2019/2020

HOUD MIJ OP DE HOOGTE


 Image

 Image

Cruquius 1.3:

Cruquius 1.3 bestaat uit vier imposante L-vormige gebouwen. De woningen zijn heerlijk licht dankzij de grote raampartijen. Bovendien hebben alle woningen een fijne en zonnige buitenruimte en kun je in de meeste gevallen genieten van een schitterend uitzicht op de Entrepothaven. Aan de waterkant ligt Cruquius 1.3 direct aan de gezellige boardwalk. Die brengt je zo naar de Harbour Club of de andere kant op richting het Amsterdam-Rijnkanaal. Landinwaarts ligt op loopafstand het historische hart van Cruquius met de natuurspeelplaats en lekkere terrasjes.

  • Status: in ontwikkeling
  • Start verhuur: 2021

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven