Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Wat komt eraan?

De komende jaren zullen er tal van woningen in Cruquius worden gebouwd. In diverse prijsklassen. Benieuwd welke projecten (verkoop) op de planning staan? Dat zie je hier!


 Image

 Image

 Image

Cruquius-penthouses

Sigma 2.2 A

Op de top van de oude Sigmafabriek komen twee compleet nieuwe woonlagen. Qua stijl uiteraard passend bij het monumentale pand. Met terrassen aan alle kanten en enorme ramen die je uitzicht geven over het gebied, de haven en de stad, heb je hier iets heel bijzonders in handen.

De indeling is gemaakt voor een luxe, bourgondische leefstijl. Ligt de indeling dan vast? Nee, zoals je van een appartement en penthouse in dit segment mag verwachten, denken wij graag met je mee om tot een voor jou optimale indeling te komen.

  • Status: in ontwerp
  • Start verkoop: 2e helft 2019

HOUD MIJ OP DE HOOGTE


 Image

Cruquius 1.4

Rond The Harbour Club komt een mix van functies en stijlen naar ontwerp van LEVS architecten; The Harbour Club blijft behouden en krijgt een nieuw voorplein en terras die aansluiten op de openbare promenade langs de kade. Op de onderste drie lagen aan de Cruquiusweg komt een volledig geluidsdichte evenementenlocatie.

De woningen en bedrijfsruimtes zijn ontworpen als gestapelde ruimtes: Ze roepen beelden op van de oude industriële haven met zijn pakhuizen. Iconisch zijn drie oude wijnsilo’s van staal die worden teruggeplaatst in een groen daklandschap. Deze historische ‘relicten’ krijgen een nieuwe functie als woning.

  • Status: in ontwerp
  • Start verkoop: 2e helft 2019

Houd mij op de HOOGTE


 Image

Cruquius 3.1 B

Tot besluit van de ontwikkeling van het Cruquiusgebied komen aan het Amsterdam-Rijnkanaal twee stijlvolle carré’s met vrije sector huur- en koopwoningen rond intieme, groene binnenhoven. De begane grond en de eerste verdieping zijn in dezelfde stijl en kleur opgetrokken. Op deze beide voetstukken komen telkens drie woongebouwen in een U-vorm, open naar het water.

Aan de autovrije kade komen unieke woonkansen in een reeks stadswoningen: twee woonlagen met een spectaculair uitzicht op de schepen die over het Amsterdam-Rijnkanaal varen. Ook vanaf de hoge gelegen appartementen aan de kade, de binnenhoven en de zijstraten kijk je uit over de bedrijvige scheepvaart.

  • Status: in ontwerp
  • Start verkoop: 2019/2020

Houd mij op de HOOGTE


 Image

 Image

Cruquius 3.1 C

Op de uiterste punt van het eiland vindt de ontwikkeling van Cruquius haar bekroning in een magistrale toren van ruim zestig meter. Vanaf de top daalt de toren trapsgewijs af naar het plein en het water van de Entrepothaven. De beide torens kragen uit over een voetstuk van twee bouwlagen.

Aan de pleinkant zijn deze verdiepingen bestemd voor bedrijvigheid. Denk voor de invulling aan winkeltjes, werkruimtes en daghoreca. Zo kan je op gezette tijden niet alleen van de rust genieten, maar ook van levendigheid. Aan de noordkant en aan de kade van het Amsterdam-Rijnkanaal herbergen het voetstuk geen bedrijfsruimtes maar bijzondere stadswoningen over twee woonlagen. Waar je ook woont of werkt, je hebt altijd een spectaculair uitzicht op het water en de schepen.

  • Status: in ontwerp
  • Start verkoop: 2019/2020

Houd mij op de HOOGTE


 Image

Cruquius 3.1 D

Op het plein van de Kop van Cruquius verrijst een eigenzinnig, zeskantig gebouw van architectenbureau Bedaux de Brouwer. De opvallende vorm, de architectuur en de kleurstelling maken duidelijk dat dit object een eregast is op het plein. Het laat aan alle zijden ruimte voor zicht op het water. Het transparante gebouw biedt zijn bewoners adembenemende uitzichten op het water. Elke woning heeft namelijk een woningbrede veranda, die naadloos overgaat in de leefruimtes. Binnen en buiten zijn hier één. Met stalen louvredeuren kan je op de de buitenruimets overigens heel eenvoudig voor geborgenheid en privacy zorgen.

  • Status: in ontwerp
  • Start verkoop: 2019/2020

Houd mij op de HOOGTE

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven