Image

Een feestje bij Cruquius 1.3

Op woensdag 12 februari zijn de kopers van Cruquius 1.3 samengekomen voor een feestje! Omdat het kopen van een woning best een feestje waard is. De kopers kwamen samen voor een rondleiding op de bouwplaats en een borrel bij Cruquius Local. Hier konden de buren elkaar alvast ontmoeten. Met dank aan één van de kopers, kunnen wij jullie een impressie geven van de activiteiten op de bouwplaats.

Speciaal voor deze dag had aannemer De Nijs de bouwplaats opengesteld voor de kopers en alle betrokkenen. De ontwikkelaar en de aannemer gaven een rondleiding op de bouwplaats. Hier konden de kopers van dichtbij zien hoe het ervoor staat met de bouw van hun woning. Wat een mooi resultaat al!

 Image

Een schitterend uitzicht

Met de vele ramen van het gebouw geniet je straks van een schitterend uitzicht op de binnentuin of over de Entrepothaven. Ook de ruimte tussen de gebouwen is al goed zichtbaar. De kopers zijn verliefd op hun toekomstige woonplek. Naast het mooie uitzicht, kun je dankzij de enorme raampartijen genieten van de inval van het licht. Dit licht komt extra mooi uit bij de lichtheid van de architectuur en de rustige kleurstelling van de gebouwen.

 Image

De kopers waren blij verrast

Het casco, van de eerste paar verdiepingen, staat er inmiddels en de toekomstige bewoners van de stadswoningen waren blij verrast met de plafondhoogte van hun woningen. “Heel erg ruimtelijk! Hoger dan we ons konden voorstellen.”

Na de rondleiding langs de gebouwen werd er gretig gebruik gemaakt om elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje en een hapje. Er werden ervaringen uitgewisseld over gekozen indelingen en keuzes van sanitair en keukens. Kortom, een door ieder zeer gewaardeerd event.

Ben jij ook geïnteresseerd in een woning in Cruquius 1.3? Er zijn nog woningen vrij. Misschien de stadswoning met privétuin of een luxe appartement of penthouse? Bekijk het beschikbare woonaanbod in onze woningzoeker.

 Image

Start bouw De Loods

Een dag later, op 13 februari, hadden we nog een feestje: de start bouw van De Loods. Er was een burenborrel bij bierbrouwerij Bruut. Als feestelijke handeling mochten de kopers de eerste palen van De Loods letterlijk in de grond slaan. Daarmee is ook het derde gebouw van de Binnenbocht officieel in aanbouw.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Oja, volg je ons al op Instagram en Facebook? Snel doen!

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven