de plek cruquius

De plek

Maak kennis met Cruquius: een nieuwe woonwijk in Amsterdam-Oost op een dynamische locatie. Gelegen aan de schitterende Entrepothaven in het hart van Oost met het bruisende centrum van onze hoofdstad op fietsafstand. Op deze plek geniet je van de ruimte en vrijheid dat het leven aan de haven te bieden heeft, en proef je gelijktijdig de rijke historie. Jouw persoonlijke oase van rust, ruimte en luxe in Amsterdam-Oost.


 javaplein amsterdam oost

Amsterdam – Oost

Van het bruisende Javaplein tot het majestueuze Tropenmuseum: Amsterdam-Oost wordt gekenmerkt door het vele groen en het hoge aantal culturele bezienswaardigheden. Deze verborgen parel heeft zich in de loop der jaren ontpopt tot een ware broedplek voor ondernemers en bijzondere initiatieven. Met haar interessante mix tussen moderne clubs en cafés, maar gelijktijdig de traditionele Turkse bakkerijen en Surinaamse supermarkten biedt Amsterdam-Oost voor elk wat wils. Ga met het gehele gezin picknicken in het Oosterpark of maak met je vrienden een wandeling aan de Entrepothaven: de mogelijkheden van Amsterdam-Oost blijven je keer op keer verrassen.


 restaurant park amsterdam-oost

Hotspots in Oost

Dat Oost een plek vol potentie is, blijft ook niet bij ondernemers onopgemerkt. Shop de mooiste interieuraccessoires bij Things I Like Things I Love (Javastraat 75A), verorber met je collega’s een gezonde lunch bij restaurant PARK (‘s-Gravesandestraat 55) of luidt het weekend in met een gezellige borrel bij Brouwcafé Bruut (Cruquiusweg 83 D). Maar er komt meer bij! Ook in Cruquius zullen er talloze initiatieven worden geopend. Denk bijvoorbeeld aan een bakker, lunchroom of een hip koffiezaakje. Of wat dacht je bijvoorbeeld van een drogisterij of boekenwinkel. Ben jij zelf een ondernemer? Je vindt hier meer informatie over ondernemen op Cruquius.


 Image

Overal dichtbij

Woon je in Cruquius, dan lijkt een auto overbodig. Zo sta je met de fiets binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam. De tramhaltes Flevopark en Insulindeweg bevinden zich eveneens op wandel- en fietsafstand van het gebied. Staat je bolide toch ongeduldig te ronken op één van de ondergrondse parkeerplaatsen? Stap snel in, want Cruquius is zeer centraal gelegen ten opzichte van de belangrijkste uitvalswegen. Zo rijd je binnen 6 minuten op de ring A10, binnen 8 minuten op de A1 richting Hilversum, binnen 10 minuten op de A2 richting Utrecht en binnen 13 minuten op de A8 richting Zaandam.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven