Image

Tiny Lofts


 Image

De verkoop is gestart!

Starters opgelet! De verkoop van de Tiny Lofts is gestart. Een geheel nieuw woonconcept, binnen de ring van Amsterdam op Cruquiuseiland in het stadsdeel Oost. Een betaalbare nieuwbouw koopwoning in Amsterdam was lange tijd een utopie. Met de nadruk op ‘was’, want op Cruquius wordt een nieuw woonconcept neergezet. Vanuit de gedachten om maximaal wooncomfort te bieden op circa 24 tot 30 m² is de Tiny Loft ontstaan. Een appartement met slimme indeling en hybride meubilair, zodat je ruimte hebt op de plekken waar je op dat moment bent. Speciaal voor starters! Pak jij deze kans?

Bekijk het aanbod

Slim wonen op een toplocatie in Amsterdam

Aan de Cruquiusweg ter hoogte van de Bottelarijstraat komt een wooncomplex met 52 Tiny Lofts; een betaalbaar slim appartement op een toplocatie – binnen de ring – van Amsterdam. Op de begane grond is ‘de koelkast van de wijk’ beoogd: een kleine stadssupermarkt waar je even wat verse olijven haalt, een maaltijdsalade, fles wijn of spullen voor het ontbijt. Voor de fietsen is er een afgesloten fietsenstalling, gevestigd op de begane grond en op de 1e verdieping.

Om de hoek vind je Het Pompengebouw en het Huisje Insulinde met horeca en gezellige terrasjes, Het Ketelhuis met de Amvest Studio, en speelgelegenheid in de vorm van een natuurspeeltuin. De oorspronkelijke bebouwing is gerenoveerd en herbouwd met speciale aandacht voor het behoud van de karakteristieke details en het exotische verleden. Straks zit je hier heerlijk op het terras met je koffietje, biertje of wijntje. En dat op een minuut loopafstand van je huis!


 Image

 Image

 Image

 Image

Kant-en-klaar appartement

De Tiny Lofts zijn uniek. De woningen worden compleet opgeleverd voorzien van: een vloerafwerking, geschilderde wanden, keuken, kasten tot een bedmeubel en een complete badkamer. Natuurlijk bepaal je zelf de stijl, want de kleur van het hybride meubilair kies je zelf. Net zoals o.a. de gewenste kleur vloer, de kleur van het aanrechtblad, de keukenkastjes, de vloer- en wandtegels in de badkamer tot de kleur van je wastafelmeubel. Door de hoogte te benutten en wanden en meubels beweegbaar te maken, is de ruimte altijd zo slim mogelijk te gebruiken. Het inbouwgedeelte is straks op locatie te zien (als mock-up), zodat je precies weet wat je krijgt.

Nu al even binnen kijken?

Nu al binnen kijken in een Tiny Loft? Yes, dat kan. Er staat namelijk een Tiny Loft mock up (op ware grootte) op Cruquius. Anne nam een kijkje en maakte een vlog! Press play!

Smart ingedeelde loft met hybride meubilair

De indeling van de Tiny Lofts is bijna identiek. Als je binnenkomt, heb je aan de ene kant de badkamer en aan de andere kant het bedmeubel met daaronder een vaste kast, je koelkast, ruimte voor je wasmachine, twee uitschuifbare kledingkasten en maar liefst 1 m³ verborgen bergruimte.

Tegen de badkamer is het vaste keukendeel geplaatst met een spoelbak, vaatwasser, combi-magnetron, kookplaat en afzuigkap. Daarnaast is er een verschuifbaar deel, waardoor je de keuken volledig kunt sluiten als je hem niet gebruikt. Dus, dat betekent extra ruimte in je woonkamer! Geen zorgen, de koelkast zit onder het bedmeubel, dus hier kun je altijd bij! Gewoon in jouw eigen Tiny Loft.

Bekijk de video hieronder om een perfect beeld te krijgen.


 Image

Voor iedereen een buiten

Nog zoiets leuks: iedereen kan gebruik maken van de gemeenschappelijke buitenruimte. Elke verdieping heeft een terras van circa 9 m² op het zuiden waar je jouw buren kunt ontmoeten. Dat neemt niet weg dat de meeste Tiny Lofts beschikken over een Frans balkon. De appartementen aan de westzijde op de 6e verdieping hebben zelfs een eigen terras. Hier zit je fantastisch in de avondzon.

De Tiny Lofts in een notendop

 • Tiny Lofts van circa 24 tot 30 m².
 • Compleet met inbouwpakket, voorzien van keuken, badkamer, bedmeubel, kasten en vloerafwerking.
 • Je kunt jouw Tiny Loft helemaal personaliseren. Keuzes in de 6 verschillende kleuren vloer, in de kleuren van vloer- en wandtegels van de badkamer, het keukenblad en de keukenfrontjes. Verder zijn er nog keuzes in kleuren van kranen, de wastafelmeubel en de radiator.
 • Openslaande deuren met Frans balkon om buiten naar binnen te halen of een eigen balkon.
 • Elke verdieping heeft een gezamenlijk terras van circa 9 m² op het zuiden.
 • Gezamenlijke fietsenstalling.
 • Onder het complex is een stadssupermarkt beoogd.
 • V.O.N. prijzen inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht.

 Image

Voor wie?

De verkoop van de woningen zal plaatsvinden op basis van toewijzing. Voldoe je aan onderstaande criteria, dan heb je voorrang bij de toewijzing.

 • particulier(en), 1 of 2 persoonshuishoudens (rechtspersonen uitgesloten)
 • een maatschappelijke beroep uitoefent (in onderwijs, zorg of veiligheid)
 • leeftijd tussen de 20 en 35 jaar
 • werkzaam binnen Groot-Amsterdam*
 • een maximum bruto jaarsalaris van € 55.000,-.

De vraagprijs van de woningen is vanaf € 192.000,- v.o.n. inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht.

* Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn en Ouder-Amstel, evenals Diemen, Haarlemmermeer, Landsmeer, Oostzaan, Beemster, Edam-Volendam, Purmerend en Waterland.

 

Schrijf je in via de woningzoeker

Inschrijven is heel makkelijk. Via de onderstaande woningzoeker bekijk je de appartementen. De blauwe zijn nog beschikbaar. Door erop te klikken, kun je alle ins & outs bekijken. De inschrijving verloopt volledig digitaal. Je kunt je voor maximaal zes woningen aanmelden. Klik op 'ik wil deze woning' en maak een account aan, zodat je je zes voorkeuren kunt aangeven.

Let op: wil je je voorkeur(en) wijzigen? Dit kan zolang je de inschrijving nog niet hebt bevestigd.

Downloads Tiny Lofts

Hieronder vind je alle belangrijke documentatie voor de Tiny Lofts. Je kunt de documenten downloaden om je meer te verdiepen in de technische omschrijving, de materialenstaat en nog veel meer.

Technische omschrijving Tiny Lofts

Kleur en materialenstaat Tiny Lofts

Keuzedocument Tiny Lofts

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven