Image

Co-living op Cruquiuseiland in Amsterdam

Co-living is een lifestyle waarin duurzaamheid, city life, community en betaalbaarheid samenkomen. Een andere manier van wonen met een alles-in-één concept: je leeft samen met 1 of 2 huisgenoten, waarmee je een grote huiskamer en balkon deelt. De slaapkamer – met badkamer – is helemaal voor jezelf. Er zijn nog meer gedeelde community spaces en een community manager op locatie. Lees snel verder!


 Image

 Image

 Image

 Image

 Image

Nog enkele woningen beschikbaar in 2Peer

2Peer is een echte eyecatcher op Cruquiuseiland. Het gebouw bestaat uit 23 luxe co-living appartementen van 70 tot 105 m2 voor 2 tot 3 personen. Je leeft samen met 1 of 2 huisgenoten, waarmee je een grote woonkamer, state-of-the-art keuken en balkon deelt. Je hebt daarnaast een eigen ruime slaapkamer van 20 m2 inclusief een eigen badkamer. Ruimte voor jezelf én ruimte voor gezelligheid. Een innovatief woonconcept waarbij co-living samen komt met privacy, luxe en design. De all-in huurprijzen zijn vanaf € 995,- (per persoon) per maand.

Klik voor het beschikbare aanbod op onderstaande button.

LEES MEER


 Image

 Image

Ruimte voor jezelf én ruimte voor gezelligheid

Co-living is betaalbaar en gezellig. Nieuwe vriendschappen ontstaan gemakkelijker binnen de community en je deelt het appartement met een vriend, vriendin, broer, zus of collega. Niet zomaar worden dit ook wel ‘Friends-woningen’ genoemd. Co-living is ook een stuk flexibeler: na 9 maanden kun je per maand je huur weer opzeggen.


 Image

Alles wat je nodig hebt

Je hebt een gigantische slaapkamer voor jezelf, inclusief eigen badkamer! Je woonkamer en keuken deel je met je huisgenoot, maar als je bezoek hebt kan je huisgenoot zich ook terugtrekken in zijn of haar eigen slaapkamer. Of je gaat met je bezoek naar de LIVVIN woonkamer op Cruquius. Dat is een leuke, gemeenschappelijke woonkamer met keuken.

Co-living is een ideale en betaalbare manier om te landen in Amsterdam. Voor je nieuwe baan, om uit je studentenhuis te ontsnappen, om op jezelf te gaan wonen of omdat je als ‘digital nomad’ overal vandaan kunt werken, maar nog een lange wishlist van mooie plekken op de wereld te gaan hebt.

LIVVIN

Voor alle huurders van Cruquius is er naast je eigen appartement ook de gemeenschappelijke woonkamer LIVVIN. Een grote, sfeervolle woonkamer met een flinke keuken en een lange lees- c.q. eettafel en hoekjes om te loungen of even rustig te werken.

LIVVIN is gelegen op de begane grond van Cruquius 1.1, Bottelarijstraat 291, midden in de wijk en dichtbij jouw woning. Hier vind je de enthousiaste en betrokken community managers van het Cruquius gebied, kun je een bakje koffie doen en werken of deelnemen aan een van de activiteiten. Via de Spaceflow app kun je digitaal deelnemen aan de community Cruquius, maar ook contact zoeken met de beheerder voor vragen over je woning. Bij de servicekosten die je voor je woning betaald, zijn de kosten voor de ondersteuning vanuit het community management en de Spaceflow app inbegrepen.

Wil jij over Co-living én Cruquius op de hoogte blijven? Schrijf je hieronder in!

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven