Image

Unieke woonconcepten op Cruquiuseiland

Op Cruquiuseiland worden unieke woonconcepten ontwikkeld. Statements die de rijke historie van de stadswijk laten uitblinken en innovatieve projecten die zorgen voor diversiteit op het eiland. Op deze pagina lees je er meer over.


 Image

 Image

 Image

Tiny Lofts

Op Cruquiuseiland hebben wij een nieuw woonconcept geïntroduceerd. Vanuit de gedachten om maximaal wooncomfort te bieden op circa 24 tot 30 m² is de Tiny Loft ontstaan. Een appartement met slimme indeling en hybride meubilair. Binnen no time waren de Tiny Lofts verkocht. Het nieuwe concept blijkt goed aan te sluiten bij de behoefte aan kleine woonruimte op de krappe woningmarkt.

LEES MEER OVER DE TINY LOFTS


 Image

 Image

 Image

 Image

De Loods

Op de plek van De Loods, aan de Cruquiusweg, stond een oude afvalloods van Remepa, gebouwd in 1959. Dit historische pand is in ere hersteld door het gebouw opnieuw op te bouwen en te reconstrueren, met behoud van het industriële karakter. De oude afvalloods is getransformeerd in een uniek woongebouw met acht loftwoningen. Historie en moderne architectuur ontmoeten elkaar op deze mooie plek op Cruquiuseiland.

LEES MEER OVER DE LOODS


 Image

 Image

Co-living

Co-living is een lifestyle op Cruquiseiland, waarin duurzaamheid, city life, community en betaalbaarheid samenkomen. Je leeft samen met 1, 2 of 3 huisgenoten, waarmee je een grote huiskamer, keuken en balkon deelt. De slaapkamer – met badkamer – is helemaal voor jezelf. Als je huurt in Cruquius maak je automatisch gebruik van de LIVVIN huiskamer waar je de andere bewoners van Cruquiuseiland ook zal ontmoeten.

LEES MEER OVER CO-LIVING

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven