Image

Co-living appartementen in 2Peer

Nog enkele per direct te huur

2Peer bestaat uit 23 appartementen voor woningdelers variërend van 80 tot 105 m². Het is een stoer gebouw van baksteen met houten elementen in een industriële sfeer. Door de verschillen in vorm, hoogte en architectuur geeft 2Peer in samenspel met naastgelegen gebouwen ‘De Loods’ en ‘De Binnenbocht’ openheid en ruimte voor de beleving van het water van de Entrepothaven.

English version of this web page can be found here.


 Image

 Image

 Image

All- in huurprijs vanaf €995,-

De all- in huurprijzen zijn vanaf € 995,- inclusief.

  • Kale huurprijs €750,-
  • Servicekosten en community manager
  • Meubilering en stoffering
  • Vaste lasten (water, elektra en warmte)
  • High Speed internet en tv voorziening

Op de website van 2Peer vind je alle informatie over dit innovatieve woonconcept, de appartementen en de locatie.

BEKIJK DE WEBSITE

Co-living in Amsterdam

2Peer is een innovatief woonconcept waarbij social living en gemeenschap hand in hand gaan met top design en comfort. Een echte eyecatcher dichtbij het centrum van Amsterdam. Het gebouw staat volledig in het teken van samenleven en sluit naadloos aan op de woonwensen van een samenleving die steeds meer gericht is op delen. In 2Peer heb je een eigen leven, maar er is altijd leven in het complex door de interactie met je medebewoners in de gedeelde grote woonkamer en luxe keuken. Een geweldige plek om elkaar te ontmoeten, te ontspannen of een maaltijd te delen. Hier kom je ook de communitymanager tegen die je kan helpen met allerlei zaken en leuke seizoensactiviteiten organiseert.


 Image

 Image

Geïnteresseerd of bezichtigen?

Bekijk de website voor meer informatie. Of neem contact op met een van de verhuurmakelaars voor het antwoord op je vraag of om een bezichtiging in te plannen.

E-mailadres: verhuur@vanderlinden.nl
Tel: 020-571 27 02

of

E-mailadres: cruquius@iamrealestate.nl
Tel: 020-210 33 33

LIVVIN

Voor alle huurders van Cruquius is er naast je eigen appartement ook de gemeenschappelijke woonkamer LIVVIN. Een grote, sfeervolle woonkamer met een flinke keuken en een lange lees- c.q. eettafel en hoekjes om te loungen of even rustig te werken.

LIVVIN is gelegen op de begane grond van Cruquius 1.1, Bottelarijstraat 291, midden in de wijk en dichtbij jouw woning. Hier vind je de enthousiaste en betrokken community managers van het Cruquius gebied, kun je een bakje koffie doen en werken of deelnemen aan een van de activiteiten. Via de Spaceflow app kun je digitaal deelnemen aan de community Cruquius, maar ook contact zoeken met de beheerder voor vragen over je woning. Bij de servicekosten die je voor je woning betaald, zijn de kosten voor de ondersteuning vanuit het community management en de Spaceflow app inbegrepen.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven