Image

Co-living appartementen in 2PEER

Nog enkele per direct te huur

2PEER staat voor connectie en delen met anderen. Niet alleen met je huisgenootje(s), maar met iedereen binnen 2PEER. Hier delen we gezamenlijke ruimtes, levenservaringen, kennis en plezier. Een slimme manier om duurzaam te leven in populaire steden als Amsterdam.

2PEER heeft gemeubileerde en niet gemeubileerde kamers en appartementen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om zo in te stappen. Op dit moment zijn er twee locaties op Cruquiuseiland: 2PEER Cruquiusweg en 2PEER Pigmentstraat. Er zijn nog enkele kamers beschikbaar in 2PEER Cruquiusweg.


 Image

 Image

 Image

2PEER Cruquiusweg

2PEER Cruquiusweg bestaat uit 23 appartementen variërend van 80 tot 105 m², met 2 of 3 kamers met eigen badkamer Het is een stoer gebouw van baksteen met houten elementen in een industriële sfeer. Door de verschillen in vorm, hoogte en architectuur geeft 2PEER in samenspel met de naastgelegen gebouwen ‘De Loods’ en ‘De Binnenbocht’ openheid en ruimte voor de beleving aan het water van de Entrepothaven.

De all- in huurprijzen in 2PEER Cruquiusweg zijn vanaf € 995,- inclusief. Bij deze huurprijs zijn inbegrepen:

  • Community manager en overige servicekosten
  • Design meubilering en stoffering
  • Vaste lasten (water, elektra en warmte)
  • High Speed internet en tv voorziening

Op de website van 2PEER vind je meer informatie.

BEKIJK DE WEBSITE

Co-living in Amsterdam

2PEER is een innovatief woonconcept waarbij social living en community hand in hand gaan met top design en comfort. 2PEER staat volledig in het teken van samenleven en sluit naadloos aan op de woonwensen van een samenleving die steeds meer gericht is op delen. In 2PEER heb je een eigen plek, maar ook alle ruimte voor interactie met je medebewoners. Zo kun je elkaar gemakkelijk ontmoeten, samen ontspannen of bijvoorbeeld een maaltijd delen. Dat kan in de LIVVIN woonkamer in de wijk, maar ook in de woonkamer en keuken die je in je appartement deelt met de huisgenootje(s). In de LIVVIN woonkamer is de community manager aanwezig die je kan helpen met allerlei zaken en leuke activiteiten organiseert.


 Image

 Image

Geïnteresseerd of bezichtigen?

Bekijk de website voor meer informatie. Of neem contact op met Van der Linden Vastgoedmanagement als je iets wilt vragen of een afspraak wilt maken voor een bezichtiging.

E-mailadres: verhuur@vanderlinden.nl
Tel: 020-571 27 02

LIVVIN

Voor alle huurders van Cruquius is er naast je eigen appartement ook de gemeenschappelijke woonkamer LIVVIN. Een grote, sfeervolle woonkamer met een flinke keuken en een lange lees- c.q. eettafel en hoekjes om te loungen of even rustig te werken.

LIVVIN is gelegen op de begane grond van Cruquius 1.1, Bottelarijstraat 291, midden in de wijk en dichtbij jouw woning. Hier vind je de enthousiaste en betrokken community managers van het Cruquius gebied, kun je een bakje koffie doen en werken of deelnemen aan een van de activiteiten. Via de Spaceflow app kun je digitaal deelnemen aan de community Cruquius, maar ook contact zoeken met de beheerder voor vragen over je woning. Bij de servicekosten die je voor je woning betaald, zijn de kosten voor de ondersteuning vanuit het community management en de Spaceflow app inbegrepen.

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven