Image

Parkeren Cruquius

Voor de bewoners van Cruquius is er de mogelijkheid om met een abonnement te parkeren in parkeergarage Parking Zeeburgerkade aan de Wijnsilostraat 2. Wat dit inhoudt en hoe je een abonnement kan aanvragen, staat omschreven op deze pagina.

Ondernemers en bewoners van Cruquius (kopers en huurders) kunnen een abonnement afsluiten voor de parkeergarage Parking Zeeburgerkade aan de Wijnsilostraat 2. De garage is 24/7 geopend en is beveiligd met camera’s. Er is sprake van een passysteem en kenteken herkenning. Abonnees kunnen dus in- en uitrijden middels het kenteken en de pas gebruiken voor de voetgangersingang en als back-up indien het kenteken niet gelezen wordt of tijdelijk een andere auto gebruikt wordt.

Het beheer wordt gedaan door ParkingYOU. Meer informatie over openingstijden, prijzen en het afsluiten van een abonnement vind je op de website. Je hebt de keuze tussen een office abonnement of een 24/7 abonnement.

Ik wil een abonnement

Meer informatie of direct een aanvraag doen voor een abonnement kan via de website van Rent a Parking, via onderstaande button.

Meer informatie

Bekijk ook de abonnementsovereenkomst en algemene voorwaarden.

Abonnementsovereenkomst

Algemene voorwaarden stallingsovereenkomst

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven