de loods amsterdam oost cruquius

De Loods

Luxe en kleinschalig. Wonen op een toplocatie in Amsterdam. Binnen de ring. Het is mogelijk in ‘De Loods’. De Loods is het oude pand van Remepa uit 1959. Dit historische pand wordt in ere hersteld door het gebouw opnieuw op te bouwen en te reconstrueren. Met behoud van het industriële karakter.


 Image

 Image

 Image

 Image

Industrieel karakter

De Loods is volledige nieuwbouw, maar wel met het stoere karakter van een loods. Door de enorme woonoppervlakte en de vrijheid van indelen kun je hier in iedere mogelijke samenstelling wonen. Het is je leefstijl die bepaalt hoe de ruimte verdeeld wordt. Van de acht woningen hebben er twee aan de havenzijde een extra praktijk- of kantoorruimte met eigen entree. Inclusief luxe greeploze keuken met kookeiland en Siemens inbouwapparatuur. Ook de badkamer is van alle luxe voorzien. Bovendien beschikken de woningen over een terras op de begane grond en een dakpatio op de tweede verdieping.

 


 Image

Jouw thuishaven in Cruquius

Je auto parkeer je veilig en droog in De Loods. Hiervandaan vervolg je binnendoor de weg naar je huis. Elke loft krijgt 2 of 3 eigen parkeerplaatsen. De erfpacht is afgekocht voor een periode van 50 jaar. Deze afkoopsom is in de koopsom verwerkt. De (planning) oplevering zal plaatsvinden eind 2020.

Bekijk het beschikbare woonaanbod

In de woningzoeker hieronder kun je kijken welke luxe woning het beste bij jou past. Jouw droomwoning gevonden? Klik op de loft naar keuze en alle extra informatie verschijnt vanzelf in beeld.

 Image

Downloads De Loods

Hieronder vind je alle belangrijke documentatie. Je kunt de documenten downloaden om je meer te verdiepen in de technische omschrijving van het gebouw, de afwerking van het toilet, de badkamer en de keuken en nog veel meer.

algemene informatie

technische omschrijving

 

 

 

 


 Image

De Loods in het kort:

  • 8 vrij indeelbare 3- laagse woningen, waarvan 2 met extra werk-/praktijkruimte
  • Oppervlakte woningen ca. 155- 160m2
  • Oppervlakte werk-/praktijkruimte ca. 83m2 (met uitbreidingsmogelijkheid tot ca. 120m2)
  • Inhoud woningen ca. 630- 645m3
  • Inhoud werk-/praktijkruimte ca. 520m3
  • Luxe greeploze keuken met kookeiland, composiet keukenblad, stoomoven, Quooker en met Siemens inbouwapparatuur
  • Luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, 2e toilet en designradiator
  • Erfpacht afgekocht voor 50 jaar
  • Koopsommen van circa € 1.160.000 v.o.n.

BEKIJK HIER HET BESCHIKBARE WOONAANBOD

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven