cruquius aan het woord Jarno van Veldhuisen Robert Loesberg

Kopers aan het woord

Is het de plek, het groen in de wijk, het uitzicht, de indeling van het appartement of de architectuur? Elke koper heeft zo zijn eigen redenen. Dat maakte ons nieuwsgierig. Daarom hebben we diverse Aan het IJ kopers geïnterviewd. Op deze pagina lees je de interviews met toekomstige bewoners van The Wing, The Wave, The Grid en The Twins. Een interview met een koper van The Cube is in de maak…


 Image

“Alles zit om de hoek”

Kuno (35) woont met zijn vriendin en dochter van 15 maanden inmiddels alweer twee jaar met plezier in Cruquius. “Er zijn nog veel dingen die je herinneren aan hoe het hier vroeger was.”

Lees het interview met Kuno hier


 Image

“Het is bijzonder om Cruquius te zien groeien”

Ann-Christine (50) is vanuit Zweden voor de liefde verhuisd naar Amsterdam. Het stel woont samen met hun twee kinderen met veel plezier in Cruquius. “In Zweden heb je heel veel water en groen. Gelukkig kan ik op deze plek in Amsterdam hier ook van genieten.”

Lees het interview met Ann-Christine hier


 cruquius bewoners ronny ervaring woonervaring

“Het concept sprak ons direct aan”

Na ruim 30 jaar in de Jordaan te hebben gewoond, kozen Ronny Gerben (67) en haar man voor Cruquius. “De rijke historie maakt Cruquius een bijzondere woonplek.”

Lees het interview met Ronny hier


 cruquius bewoners interview

“We genieten van de ruimte!”

Toen Pieter en Rifka Oosterhof op zoek waren naar een grotere woonruimte in Amsterdam-Oost stuitten ze op Cruquius. Nu wonen ze hier met hun drie zoons. “Toen de verkoop van start ging, hebben we onszelf direct ingeschreven.”

Lees het interview met Pieter en Rifka hier


 Image

“Het klopte voor ons meteen”

Jarno van Veldhuisen (40) en Robert Loesberg (39) wonen inmiddels al ruim 10 jaar in Amsterdam. Toen ze op zoek waren naar een ruimere woning met een grote buitenruimte ontdekten ze Cruquius. “Het terras is echt een showroom geworden.”

Lees het interview met Jarno en Robert hier


 laura wetsels cruquius aan het woord

“Het gebied is ruim opgezet, maar toch erg knus”

Elke maand gaan we op de koffie bij een Cruquiusbewoner. Ditmaal stonden we op de stoep bij Laura Wetsels (30) die samen met haar man, zoontje én met een kind op komst haar plek heeft gevonden in één van de eerste fases van Cruquius. “We zitten hier zo op onze plek dat we nu ook een huis hebben gekocht in dit gebied”

Lees het interview met Laura hier


 sabine te woerd cruquius 1.2 cruquius aan het woord

“De woningen zijn ruim met voldoende aandacht voor buiten”

Sabine te Woerd (46), haar man Mark Teon A Tsien (50) en kinderen waren één van de eersten die in Cruquius kwamen wonen. Na meermaals te zijn verhuisd, vonden ze hun thuishaven in Cruquius 1.2. “Het is heerlijk om aan het water te wonen!”

Lees het interview met Sabine hier

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven