Image

Samen huren op een dynamische plek

Cruquius 2.2C Noord | Verhuurd

Dit is een unieke kans! In Cruquius 2.2C kun je direct huren met een vriend, familie of collega. Het zijn appartementen met een ruime living, twee slaapkamers en twee badkamers. Je deelt met je huisgenoot de woonkamer, keuken en balkon en voor jezelf heb je een ruime slaapkamer met eigen badkamer.

Alle appartementen worden verhuurd met een gloednieuwe vloer, luxe badkamers en een complete keuken. Je kunt dus zo verhuizen! De huurprijs is vanaf circa € 795,00 per persoon per maand (€ 1.590,00 per appartement), inclusief vloerafwerking, exclusief servicekosten van € 75,- die je samen deelt met je huisgenoot.

Interesse in een co-living appartement, maar kun je niet meer huren in Cruquius 2.2C? Bekijk dan het aanbod all-in co-livingappartementen in 2Peer of schrijf je in voor de reservelijst van Cruquius 2.2C onderaan deze pagina.

MEER OVER HUREN IN 2PEER


 Image

De architectuur van het gebouw past mooi bij de monumentale panden. Cruquius 2.2C heeft een vriendelijk, stoere uitstraling. Via de hoge ramen en glazen balkonhekken heb je optimaal uitzicht naar buiten én schijnt het licht prachtig naar binnen.

De co-living appartementen zijn slim ingedeeld. De woonkamer met open keuken is de gedeelde ruimte. De keuken is voorzien van een afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en composiet werkblad. Bovendien is er een wasmachineberging. Er zijn twee aparte slaapkamers die allebei een eigen badkamer en suite hebben. Zo heb je dus ook echt je eigen plek.

Kies je voor een co-living appartement, dan sluit je samen 1 huurcontract af. Ken je niemand met wie je samen kunt huren, laat het ons dan weten. De makelaars kunnen je matchen met iemand anders die ook een huisgenoot zoekt.


 Image

 Image

18 co-living appartementen, direct beschikbaar

Cruquius 2.2C is een persoonlijk gebouw van zes woonlagen met slechts 18 co-living appartementen die worden gedeeld. Het gebouw is al helemaal af. Je kunt hier vanaf 1 mei al wonen. Er zijn nog appartementen beschikbaar!

Op de begane grond liggen de bergingen en er is een gezamenlijke fietsenstalling. Elke woonlaag bestaat uit drie appartementen. Je hebt dus keuze uit 3 woningtypen die in woonoppervlakte variëren van 73 tot 78 m2. Het concept is voor elk type gelijk: een gedeelde woonkamer en keuken en twee aparte slaapkamers met een eigen badkamer.

Alle appartementen hebben een balkon met een gunstige zonligging. Na een lange werkdag geniet je op je eigen balkon van de avondzon.

Heb je een parkeerplaats nodig? Weet dan dat er parkeerplaatsen te huur zijn in een afgesloten parkeergarage. Vraag ernaar bij de makelaars.

Huurprijs vanaf € 795,00 per persoon per maand (€ 1.590,00 per appartement). Let op, je sluit het huurcontract samen af met je huisgenoot. Je deelt de servicekosten van € 75,- per maand.


 Image

 Image

Schrijf je snel in!

In de woningzoeker kun je zien welke appartementen nog beschikbaar zijn. Blauw zijn de appartementen die nog vrij zijn, oranje die onder optie staan en rood die al zijn verhuurd. Als je een bouwnummer hebt aangeklikt kun je de inschrijving starten via de knop ‘ik wil deze woning’. Let op, je moet je samen inschrijven met de persoon met wie je samen wilt huren. Jullie ontvangen daarna een inlogcode voor een inlogomgeving. In deze eigen omgeving is de mogelijkheid om de benodigde documenten te uploaden, waarna de screening door de makelaars zal plaatsvinden.

BEKIJK HET AANBOD VAN CRUQUIUS 2.2C

Schrijf je in voor de reservelijst

Kun je nu niet huren in Cruquius 2.2C en wil je op de hoogte worden gehouden als er een co-living appartement hier vrijkomt? Schrijf je dan hieronder in voor de wachtlijst.


 Image

 Image

Wonen op een dynamische plek

Het gebouw Cruquius 2.2C ligt op het voormalig Sigma terrein. Een superleuke plek. De industriële Sigma-verffabriek en Huisje Insulinde met het pompengebouw en het ketelhuis vormen samen het levendige hart van Cruquius. Als je hier straks rondloopt, zie je het industriële verleden van Sigma terug.

In de gebouwen komt creatieve bedrijvigheid en voor de deur ligt het hart van Cruquius. Bovendien loopt je vanaf hier zo naar de Entrepothaven en de Nieuwe Vaart. Je geniet van het ontspannen eilandleven, met eigenwijze horeca, een supermarkt en een sportschool waar je gemakkelijk naartoe wandelt. En het fijne is dat je met tien minuten fietsen in het centrum van Amsterdam bent.

LEES MEER OVER CRUQUIUSEILAND

close

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cruquius? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven